ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ανταγωνισμός στην δεξιά πολυκατοικία και στην Πάτρα


Μήπως ο Καρατζαφέρης που ψήφισε κι αυτός το Μνημόνιο; Το φυλλάδιο που μοιράστηκε χθες.

 Πριν καλά-καλά αρχίσει ο προεκλογικός αγώνας, ο Ν. Μιχαλολιάκος, Γ.Γ. της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσής Αυγής» έβαλε στόχο την είσοδό του στο Κοινοβούλιο. Μάλλον θα πρέπει να ανησυχεί ο ομογάλακτός του Γ. Καρατζαφέρης, πολύ περισσότερο που οι δημοσκοπήσεις τον φέρουν να έχει κολλημένα τα ποσοστά του, ίσως και λόγω της συμμετοχής του στην συγκυβέρνηση με τα γομάρια, όπως έλεγε και ο Ροντούλης που σήμερα συνεργάζεται μαζί τους.
Πάντως χθες Κυριακή ομάδα 30-40 ατόμων από την προαναφερόμενη οργάνωση εθεάθη στην Κάτω Αχαγιά του νομού Αχαΐας σε προεκλογική εξόρμηση.
Στο φυλλάδιο που μοίραζαν, υπογραφόμενο από την τοπική Οργάνωση Πατρών επιτίθονταν κατά του Γ. Καρατζαφέρη.Ο ανταγωνισμός στην Δεξιά πολυκατοικία επεκτείνεται και στην περιφερειακή Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: