ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Κατά του ληστρικού φόρου και το Ανατολικό Διαμέρισμα Πατραίων


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ.

Διαμαρτυρία χθες το πρωί έξω από την ΔΕΗ στην Πάτρα

Με ομόφωνη απόφασή του το Ανατολικό Διαμέρισμα και έπειτα από πρόταση της πρόεδρου  Κανέλλας Κατσαρδή, τάσσεται υπέρ της κατάργησης του χαρατσιού που επιβάλλεται από την κυβέρνηση στους καταναλωτές της ΔΕΗ.  Παράλληλα καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, μεθαύριο στην συνεδρίασή του, να πάρει θέση υπέρ των φτωχών νοικοκυριών που αδυνατούν να πληρώσουν αυτόν τον κεφαλικό φόρο. Η απόφαση ελήφθη σήμερα στην απογευματινή συνεδρίαση του οργάνου.
Στο μεταξύ από το πρωί η Επιτροπή Αγώνα κατοίκων συνοικιών της Πάτρας και του συλλόγου των συνταξιούχων ΙΚΑ έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΕΗ και συγκεντρωμένοι κάτοικοι  προ του κτιρίου της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων ανάρτησαν πανό διαμαρτυρίας και φώναξαν συνθήματα κατά του ληστρικού φόρου, καλώντας παράλληλα τους προσερχόμενους καταναλωτές να μην ενδώσουν και καταβάλλουν τον νέο φόρο.
Το πρωινό τσουχτερό κρύο δεν απέτρεψε τους διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: