ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ναι Κουβέλη σε συνεργασία με το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές


Τώρα το λέει και χωρίς ντροπή.

Ερωτηθείς ποια είναι η γνώμη του για τον άνθρωπο των τραπεζιτών Λουκά Παπαδήμο, απαντά ότι είναι θετική!

Τη ΔΗΜ.ΑΡ. δεν την αφήνει αδιάφορη η κυβερνητική εξουσία, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Φώτης Κουβέλης, απαντώντας μάλιστα θετικά στο ερώτημα εάν μετά τις εκλογές η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ και άλλες κεντροαριστερές δυνάμεις.
Μιλώντας στα «Νέα Σαββατοκύριακο» προσθέτει ότι οι συνεργασίες είναι θέμα πολιτικού περιεχομένου και τονίζει ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει σε μια κυβέρνηση με τις απόψεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Θα μπορούσε όμως με το ΠΑΣΟΚ, που άνοιξε το δρόμο στην ακροδεξιά για συγκυβέρνηση μαζί της.
Δηλώνει ότι θα ψηφίσει αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ ερωτηθείς ποια είναι η γνώμη του για τον νέο πρωθυπουργό απαντά ότι είναι θετική. Προφανώς θα είχε ξεχάσει ότι Παπαδήμος ίσον άνθρωπος του ΔΝΤ και του Σημίτη, με ευθύνη για το χάλι της ελληνικής οικονομίας, από τότε που ήταν διοικητής Τράπεζας Ελλάδος.
   Και ως εκ τούτου γιατί να μην τον στηρίξει στο ολετήριο για την ελληνική κοινωνία έργο του; Μιλώντας για την κυβέρνηση, αναφέρει ότι οι 49 υπουργοί μαρτυρούν τον συμψηφιστικό της χαρακτήρα. Έτσι απλά και μόνον συμψηφιστικός ο χαρακτήρας της και προς θεού όχι απαλλοτριωτικός της χώρας που την βυθίζει στην ύφεση και την καταδικάζει στην υπανάπτυξη!
Τέλος, ερωτηθείς γιατί δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Λουκά Παπαδήμο απαντά ότι «ήταν μια επιλογή στο πλαίσιο του συντηρητικού τόξου του πολιτικού συστήματος. Η συγκρότηση αυτού του τόξου απέκλεισε εκ των προτέρων τις άλλες πολιτικές δυνάμεις και τούτο ανεξάρτητα από το τι θα έπρατταν οι άλλες πολιτικές δυνάμεις».
Δηλαδή στα απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι θα μετείχε στην κυβέρνηση σωτηρίας των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, εάν μετείχε μόνον η ΝΔ και όχι το ΛΑΟΣ

Φ. Κουβέλης: Τα ίδια και στον Αθήνα 9,84

 «Οι κυβερνήσεις συνεργασίας για να διαμορφώνουν θετικό, προοδευτικό, δημοκρατικό αποτέλεσμα, προς όφελος της κοινωνίας, πρέπει να εξασφαλίζουν προγραμματικές συμφωνίες, φερέγγυους όρους για την εφαρμογή των προγραμματικών συμφωνιών, πολιτικές συμπτώσεις και πολιτικές συγκλίσεις», τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας, σε κυβερνητικό επίπεδο, του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜ.ΑΡ. μετά από τις προσεχείς εκλογές.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο σύντροφος της άλλης αριστεράς, της «αριστεράς της ευθύνης» όπως αρέσκεται να τιτλοφορεί το μόρφωμα που εκμαίευσε καταχραζόμενος τις έδρες που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζει τα παραπάνω στο ΠΑΣΟΚ και είναι έτοιμος και ολοζούπητος για εκεί.
Το ερωτούμενο είναι οι αριστεροί που τον ακούνε να λέει αυτά, θα αφήσουν να τους οδηγήσει ο αυτός στο ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά ή θα του πουν αντίο σύντροφε κι αν είναι να μας πας εσύ στο διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, άστα, μπορούμε εάν θέλαμε να πάμε και μόνοι μας! 
Ερώτημα ανύποπτου: Γιατί περιμένει τις εκλογές για να πάει στο ΠΑΣΟΚ ο Φ. Κουβέλης; Ας πάει από τώρα, να μην χάνει και χρόνο!




Δεν υπάρχουν σχόλια: