ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Υπέρ αναδιάρθρωσης του Δημοσίου ο Φώτης Κουβέλης της ΔΗΜΑΡ


Απογοητευμένος ο Φ. Κουβέλης από την στάση Ψαριανού και την εσωκομματική αντιπολίτευση που τον ωθεί να στηρίξει συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και να αγνοήσει τις απολύσεις που γίνονται από σήμερα στο Δημόσιο με σχέδιο του ΠΑΣΟΚ!

Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του με το ΠΑΣΟΚ – Κουβέντα δεν είπε για τις απολύσεις εργαζομένων στο δημόσιο που άρχισαν από σήμερα

Υπέρ της αναδιάρθρωσης του Δημοσίου, αλλά όχι με τον τρόπο που αυτή επιχειρείται σήμερα, τάχθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης μιλώντας στην κρατική τηλεόραση.
Ο Φ. Κουβέλης υπογράμμισε την ανάγκη να διαμορφωθεί ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας ώστε να μειωθεί η ανεργία, ενώ αναφέρθηκε στην πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τη δημιουργία ενός πενταετούς αναπτυξιακού προγράμματος μέσω της Τράπεζας Επενδύσεων και του ΕΣΠΑ και με άλλες δράσεις όπως η έκδοση ενός επενδυτικού ομολόγου.
Επισήμανε ακόμη ότι πρέπει να υπάρξει διεύρυνση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, ανακεφαλαιωτική διεργασία και χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και τόνισε ότι οι επιχειρήσεις έχουν «στεγνώσει» από τη στιγμή που έκλεισε η «στρόφιγγα» εισροής κονδυλίων από την Ε.Ε.
Ερωτηθείς τέλος εάν θα συμμετείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου απάντησε αρνητικά, ενώ όσον αφορά σε μια πιθανή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλά υπό προϋποθέσεις για τον πολιτικό προσανατολισμό της συνεργασίας.
Τέλος δεν καταδίκασε σαφώς, όπως είναι ανάγκη, ούτε ανέφερε μία λέξη συμπαράστασης για τις απολύσεις εργαζομένων στο Δημόσιο που άρχισαν από σήμερα με την παραπομπή στην διαδικασία της εφεδρείας για ένα χρόνο 20 χιλ. οικογενειαρχών, οι οποίοι στην συνέχεια θα απολυθούν και μάλιστα με μειωμένες αποζημιώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια: