ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η Ευρώπη ή θα αλλάξει ή θα διαλυθεί από την κοινωνική ερημοποίηση

Από την κινητοποίηση στην Πάτρα στις 19-10-11.

Πρέπει να ανατρέψουμε τώρα αυτές τις πολιτικές, επειδή η συνέχισή τους θα φέρει πολύ πιο φοβερά διλήμματα από κενούς προς το παρόν εκβιασμούς

«Έχετε άγνοια του κινδύνου» ακούμε από μερικούς που προσπαθούν στα πάνελ που παρουσιάζονται στα διάφορα ΜΜΕ να  τρομοκρατήσουν τους τηλεθεατές. Και κυρίως η σύνθεση αυτών των πάνελ αποτελείται από τους συγκυβερνώντες, του κόμματος του Μνημονίου. Μας επισημαίνουν ότι αυτοί οι συνετοί, διαισθάνονται τον άμεσο κίνδυνο, δηλαδή κατά την αντίληψή τους να μην πληρωθούν συντάξεις, μισθοί, να βρεθούμε εκτός Κοινότητας και νομίσματος, σαν να έχουν την βεβαιότητα ότι η Κοινότητα βαδίζει αδιατάραχτα στην πορεία της. Λες και τους διαβεβαίωσε κάποιος ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ποτέ δεν πρόκειται να διαλυθεί, καθώς η θεία επιφύτηση οδηγεί τους ηγέτες της! 
Ναι υπάρχει κίνδυνος, αλλά αυτός εξαρτάται  από το αν συνεχίσουν αυτές οι πολιτικές που ασκούνται σήμερα. Τα προγράμματα που ακολουθούνται είναι στοιχήματα του τύπου επιβάλλουμε άγρια λιτότητα για την επόμενη δεκαετία, είτε έως ότου η ελληνική οικονομία μπορέσει να δανείζεται από τις αγορές είτε έως ότου «εξοντωθεί» ο πληθυσμός, σε κάθε περίπτωση θα έχουν μειωθεί οι μισθοί, θα έχει διαλυθεί το όποιο κοινωνικό κράτος, θα έχουν καταστεί μέσω των ιδιωτικοποιήσεων αναγκαία αγαθά πεδίο «αρπαχτής» και κερδοφορίας.
Κοιτάξτε την Ιταλία, την Γαλλία στη σειρά, τους G20. Η Ευρώπη δεν αντέχει έξοδο μίας χώρας από το ευρώ. Ο διοικητής της Μπούντεσμπάνκ, της μεγαλύτερης τράπεζας της Ευρώπης απέκλεισε κατηγορηματικά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Κι όχι μόνον γιατί η ενωσιακή συνθήκη το απαγορεύει, αλλά διότι η έξοδος μιας χώρας σήμερα από το ευρώ μπορεί να ξηλώσει το πουλόβερ της Ε.Ε. με αλυσιδωτές επιπτώσεις. Δηλαδή αποτελεί μη αξιόπιστη απειλή τώρα. Εκτός αν θέλουν να ζήσουμε πιθανότατη ύφεση α λα 1929 με διάλυση της ευρωζώνης.
«Μωραίνει κύριος ων βούλεται απωλέσαι» φυσικά, αλλά η συνέχιση αυτής της πολιτικής απειλεί τους λαούς όλης της Ευρώπης: Απειλούμαστε από αυτή την πολιτική. Πολιτικές που ασκούνται με το πιστόλι στον κρόταφο, είναι δρόμος για την καταστροφή και δεν μπορούν να περπατήσουν όσο και κάποιοι να τις βλέπουν με καλό μάτι επειδή καταργούνται τα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά δημοκρατικά δικαιώματα. Η Ευρώπη ή θα αλλάξει ή θα διαλυθεί από την κοινωνική ερημοποίηση που προκαλούν αυτές οι πολιτικές και αυτό έχει αρχίσει να γίνεται πλατιά και διεθνής συνείδηση. Πρέπει να ανατρέψουμε τώρα αυτές τις πολιτικές, επειδή η συνέχισή τους θα φέρει πολύ πιο φοβερά διλήμματα από κενούς προς το παρόν εκβιασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: