ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση διακοσμητική και χωρίς εκπρόσωπο!


Μην απορείτε που κοιτάζει κάτω. Ψάχνει να βρει κυβερνητικό εκπρόσωπο!

Οι τσουκατο-πανταγιάδες θα βρεθούν πάλι στο προσκήνιο; - Παρών δίνουν και οι παλαιοκομματικές πρακτικές στο Ε.Κ. Πάτρας

Δύο εβδομάδες είναι… πρωθυπουργός ο Παπαδήμος και  ακόμη δεν  έχει οριστεί κυβερνητικός εκπρόσωπος. Το θέμα σκάλωσε μετά τις αποκαλύψεις πολλών σάιτ  που ακολούθησαν, για τα έργα  και τις ημέρες  του Φελέκη, ο οποίος  είχε διαγραφεί στο παρελθόν από την Ένωση Συντακτών, επειδή αλλοίωσε  συνέντευξη  του Τσίπρα στον Επενδυτή.  Φημολογείται έντονα ότι η βρώμικη δουλειά της προπαγάνδας  έχει ήδη ανατεθεί στους Τσουκατοπανταγιάδες του παρελθόντος οι οποίοι  άρχισαν  να μπαινοβγαίνουν σε διάφορα γραφεία στενών συνεργατών  του μεταβατικού… πρωθυπουργού της διακοσμητικής συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και άκρας Δεξιάς!
Και με την ευκαιρία δεν μπορώ να μην αναφέρω το σχόλιο παλαιού συναδέλφου πατραϊκού πορτάλ, όταν έμαθε για το αλισβερίσι ΣΕΑΜ με ΚΚΕ και με την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΣΚΕ στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, όπου σήμερα Τρίτη παρέκαμψαν την Εφορευτική Επιτροπή και αποφάσισαν οι κομματικοί επικεφαλής τους, ότι δεν πρέπει να συμμετάσχει στις εκλογές της ερχομένης Κυριακής το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων της ΜΙΣΚΟ, με έδρα την Πάτρα!
«Εδώ έχουμε κυβέρνηση διακοσμητική και δεν θα υπάρξουν εφορευτικές επιτροπές διακοσμητικές;» μου απάντησε, θέλοντας να τονίσει την κατάντια που έχει φτάσει το συνδικαλιστικό κίνημα, αλλά και οι πολίτες που ανεχόμαστε αυτές τις πολιτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: