ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Και στο YouTube η Άνγκελα Μέρκελ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Και το Youtube χρησιμοποιεί πλέον η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ για να επικοινωνήσει με τους Γερμανούς πολίτες και μάλιστα σε απευθείας σύνδεση. Εγώ όμως που είμαι εκ φύσεως αντίδραση, μόλις έμαθα την είδηση, έψαξα στο Youtube και ορίστε τι ανακάλυψα. Σας το παραθέτω προς επιβεβαίωση των όσων σας γράφω.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο βήμα της Άνγκ. Μέρκελ, αυτό το περί επαφής της με το κοινό μέσω του διαδικτύου και δείχνει ότι προσαρμόζεται εδώ και καιρό στις νέες τεχνολογίες.
 Έτσι, όπως μαθαίνω από το star.gr, απ' όπου αλίευσα την είδηση, εκτός από το καθιερωμένο κάθε Σάββατο μήνυμα της προς τους πολίτες, το οποίο δημοσιοποιείται στην ιστοσελίδα της με podcast βίντεο, όπου αναφέρεται σε διάφορα θέματα της επικαιρότητας, προχωρά και σε κάτι πιο άμεσο.
 Προσέλαβε μάλιστα και δημοσιογράφο, πρώην παρουσιαστή κεντρικού βραδινού τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων, ο οποίος επεξεργάζεται και τις θέτει τις ερωτήσεις που κάνουν οι πολίτες.

 Μια από τις ερωτήσεις που επελέγησαν στην διαδικτυακή επικοινωνία της καγκελαρίου ήταν και το «πως είναι δυνατόν οι βουλευτές να αποφασίζουν οι ίδιοι για τους μισθούς τους; Στις επιχειρήσεις δεν είναι οι εργαζόμενοι που αποφασίζουν τους μισθούς τους».  Και φυσικά μη φανταστείτε ότι η Μέρκελ απάντησε με καμιά …χαριτωμενιά.  Κάθε άλλο. Επιστράτευσε αποφάσεις του Συνταγματικού Δικαστηρίου και έδωσε τις απαντήσεις της.
 Ερώτηση για την κρίση της ευρωζώνης δεν της έκαναν οι Γερμανοί πολίτες, αντίθετα επέλεξαν να ρωτήσουν την καγκελάριό τους για  θέματα, όπως η ασφάλιση της υγείας, οι συντάξεις και… η νομιμοποίηση της κάνναβης. Ούτε κουβέντα έγινε βέβαια, για τα περί καμπαρέ στην νεανική της ηλικία, αν και απ' ότι λέγεται στα νιάτα της δεν υπήρξε και καμιά... σεξοβόμβα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: