ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Εκλογές; Τι να τις κάνουμε, αφού πλέον έχουμε ομοφωνία…


ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ, Η ΙΣΧΥΣ (ΜΑΣ)

Άσε που θα χαλάσουν την «κοινωνική ειρήνη» που θέλουν οι δανειστές μας
   
Του ΦΑΝΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ από το The best.gr
   Τώρα που ο Αντώνης έστειλε την επιστολή υποταγής προς τους δανειστές μας και ο Καρατζαφέρης αρθρογραφεί αύριο μαζί με την Α1 (να πουλήσει και η κομματική εφημερίδα κανένα φύλλο), για την αναγκαιότητα της πλήρους υποταγής μας στους ευρωπαίους «εταίρους» και το ΔΝΤ, είναι περιττό να πάμε σε εκλογές στις 19 Μαρτίου.
Οι… κορυφαίες πολιτικές δυνάμεις  του τόπου μας, τα έχουν βρει με τη συγκυβέρνηση Παπαδήμου, οι δανειστές μας έχουν ικανοποιηθεί με τις δηλώσεις (υπογεγραμμένες και ανυπόγραφες) «πλήρους εφαρμογής» των αποφάσεών τους από την ελληνική πλευρά και τα Μνημόνια εφαρμόζονται κανονικά!
Οπότε, ποιος είναι ο λόγος να τρέχουμε Κυριακάτικα και μάλιστα μέσα στο χειμώνα, για να ψηφίσουμε;
Άσε, που εάν γίνουν εκλογές θα διαταράξουμε τις σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης που με τόσο κόπο έχτισαν ο Γιώργος, ο Αντώνης, ο Λουκάς και ο Καρατζαφέρης, με τους συμμάχους μας.
Κρίμα δεν είναι;
Φυσικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σε Δημοκρατία (λέμε τώρα…), ζούμε και οι εκλογές θα γίνουν… στην ώρα τους.
Δηλαδή, όταν όλα όσα επιτάσσουν οι δανειστές μας θα έχουν υλοποιηθεί…
______________________
Υ.Γ. : Για την υπογραφή του Γιώργου κανείς δεν νοιάζεται και ουδείς την αναζητά. Όλοι την έχουμε δεδομένη, ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: