ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Φράκαρε το Πρωτοδικείο Πατρών από εξώδικα των Πατρινών προς ΔΕΗ


Αυτό είναι το εξώδικο που ο Δήμος Πατρέων καλεί τους δημότες του να επιδώσουν στην ΔΕΗ.
  
Ο Δήμος ενημερώνει ότι μπορούμε να επιδίδουμε τα αντίγραφα σε αυτόν για να τα επιδώσει μαζικά

    Δεύτερη ημέρα λειτουργίας σήμερα του Γραφείου ενημέρωσης δημοτών Πάτρας και η προσέλευση ήταν ικανοποιητική, ενώ το Πρωτοδικείο Πατρών φράκαρε από τις κοινοποιήσεις των εξωδίκων που στέλνουν οι πολίτες-καταναλωτές. Αποφασισμένοι οι Πατρινοί να μην ενδώσουν στις φορομπηχτικές διαθέσεις της συγκυβέρνησης σοσιαλιστών και ακροδεξιάς, ενημερώνονταν για την οργάνωση της αντίστασής τους από το συγκεκριμένο Γραφείο, αλλά και από πολίτες του κινήματος διαμαρτυρίας της Πλατείας. Έτσι ενημερώθηκαν ότι δεν χρειάζεται να προσέρχονται στο Πρωτοδικείο για κοινοποίηση του εξωδίκου προς ΔΕΗ, αρκεί να προσκομίζουν το αντίγραφο στο Γραφείο του Δήμου και η νομική υπηρεσία του θα επιδώσει όλα μαζί τα εξώδικα, σε συμφωνία με την δικαστική Αρχή.
   Στο μεταξύ, επειδή η πληρωμή στο μηχάνημα που βρίσκεται στην είσοδο της ΔΕΗ δεν σημαίνει εξόφληση του ρεύματος, καθώς τα εισπραττόμενα η ΔΕΗ τα κατευθύνει στο Υπουργείο για εξόφληση του χαρατσιού, αποφασίστηκε από το Δήμο Πατρέων οι καταναλωτές να επιδίδουν εξώδικο στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της ΔΕΗ, με την ειδοποίηση ότι θα ασκήσουν ένδικα μέσα σε περίπτωση που τα χρήματα για εξώφληση του ρεύματος κατευθυνθούν προς το Υπουργείο. Ιδιαίτερα από σήμερα, που η Κομισιόν απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή Ν. Χουντή του ΣΥΝ, ενημέρωσε ότι είναι παράνομη η είσπραξη του χαρατσιού από την ΔΕΗ. Γιαυτό ο Δήμος Πατρέων παραδίδει στους καταναλωτές έγγραφο-εξώδικο για να το συμπληρώσουν και επιδώσουν στην ΔΕΗ, μετά την πληρωμή του λογαριασμού ρεύματος στο μηχάνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: