ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Αλέξης Τσίπρας: Ο Πρωθυπουργός σύρεται σε εκλογικές κάλπες


Προσερχόμενος στην συνάντηση με τον Λ. Παπαδήμο.

Ζήτησε την άμεση κατάργηση του φόρου για τα ακίνητα και χαρακτήρισε επικίνδυνη την εμμονή της κυβέρνησης στην πολιτική του Μνημονίου

«Κάτω από την ασφυκτική πίεση του ελληνικού λαού, ο πρωθυπουργός σύρεται στις κάλπες» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. "Παρά τη θέλησή του, και όχι σε κάλπες δημοψηφίσματος, αλλά σε κάλπες εκλογών. Ένα είναι σίγουρο, ότι ο λαός θα σηκώσει ανάστημα και θα πει όχι στην πολιτική λιτότητας, τόσο για την ελληνική κοινωνία, όσο και για τους λαούς της Ευρώπης".
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι το κύριο ζητούμενο αυτή τη στιγμή σε όλη την Ευρώπη είναι η αλλαγή πολιτικής και εξέφρασε εκ νέου την αντίθεσή του με το Μνημόνιο και με την λιτότητα που το συνοδεύει, καθώς, όπως δήλωσε, οδηγεί την χώρα στον όλεθρο και την Ευρώπη σε διάλυση.
Επιπλέον ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να μπει σε συζήτηση για την εφαρμογή της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου, που "δένει χειροπόδαρα το μέλλον του λαού", καθώς, όπως σημείωσε, η απόφαση αυτή είναι ήδη ξεπερασμένη από τις εξελίξεις.
Ο Α. Τσίπρας πρόσθεσε ότι για όλους αυτούς τους λόγους η χώρα πρέπει να προχωρήσει με ομαλές διαδικασίες, στη διεξαγωγή εκλογών, ώστε ο λαός να αποφασίσει για το μέλλον του.
Επεσήμανε τέλος ότι έθεσε στον πρωθυπουργό, με τον οποίο συναντήθηκε, θέμα δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης και ζήτησε την άμεση κατάργηση του φόρου για τα ακίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: