ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η Αριστερά στο γερμανικό κοινοβούλιο και οι άκυροι εκβιασμοί Α. Μέρκελ


                              
 ΔΕΙΤΕ το βίντεο από την γερμανική βουλή με την ομιλία της  Σάρα Βάνγκενκνεχτ, του κόμματος της Αριστεράς.
 

Ο Αντ. Σαμαράς ζήτησε χθες από τον Παπαδήμο να μην επιμείνει στο χαράτσι για τους οικονομικά αδύνατους μόνον
 
ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ-ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΑΤΑ της πολιτικής της Μέρκελ (CDU) και των προηγούμενων γερμανικών κυβερνήσεων, η βουλευτής του κόμματος της Αριστεράς, Sarah Wagenknecht, αναλύει τον τρόπο με τον οποίο οι γερμανικές τράπεζες -συγκεκριμένα η Deutsche Bank- και οι λοιποί "οικονομικοί καρχαρίες", όπως τους αποκαλεί, κερδοσκοπούν ανεξέλεγκτα μέσω αυτών των "πακέτων διάσωσης" που αποταμιεύουν για την Ελλάδα, τα οποία, όπως ισχυρίζεται, αντί της διάσωσης θα μας επιφέρουν την καταστροφή.
Όπως ακούμε από την επιχειρηματολογία της βουλευτίνας, η Μέρκελ ισχυρίζεται στη Γερμανική Βουλή ότι αν δεν αποταμιευθεί το πακέτο διάσωσης, δηλαδή η "πολυπόθητη" 6η δόση, θα τιναχθεί η Νομισματική Ένωση στον αέρα.
Πράγμα που φυσικά ακυρώνει την Μέρκελ και τον Σαρκοζί, και μαζί με αυτούς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που εκβιάζουν τις διαπραγματευτικά άβουλες και άτολμες πολιτικές μας γλάστρες, λέγοντας πως θα μας αποβάλλουν από την Ένωση αν δεν υποβληθούν (λίαν αντιδημοκρατικά) οι έγγραφες και ενυπόγραφες δεσμεύσεις από τους αρχηγούς των κομμάτων, που θα εγγυούνται ότι θα ψηφιστούν και θα εφαρμοστούν τα οικονομικά μέτρα που θα μας επιβάλλουν.
Και έτσι, σύμφωνα με αυτούς τους άκυρους και ανυπόστατους εκβιασμούς, με περίσσια δουλοπρέπεια, στήνεται στην Ελλάδα ο υπέρμαχος των τραπεζιτών και μεγαλοκαρχαριών γνωστός θίασος, που αποτελείται από το πολιτικό προσωπικό της δοτής κυβέρνησης και έναν δημοσιογραφικό στρατό από παπαγαλάκια/μαριονέτες εκπροσώπησης μεγαλοεφοπλιστών, που το κύριο μέλημά τους είναι να πείσουν τον λαό να καταληστευθεί αδιαμαρτύρητα ..για τη "σωτηρία" του.

(Ανεβασμένο από το πορτάλ JUNGLEReport) 

ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ ΠΡΥΜΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ

Στο μεταξύ χθες κατά την συζήτηση στο κοινοβούλιο επί των προγραμματικών δηλώσεων, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντ. Σαμαράς, αντιλαμβανόμενος την κοινωνική κατακραυγή που έχει ξεσηκωθεί για το περίφημο χαράτσι (τέλος ακινήτων επί το ηπιότερο το ονόμασε η κυβέρνηση Παπανδρέου) και απευθυνόμενος στον Λουκά Παπαδήμο του ζήτησε να μην επιβαρυνθούν με την επιβολή του οι οικονομικά αδύνατοι της κοινωνίας μας, οι οποίοι αδυνατούν να το πληρώσουν. Και τόνισε: "Προσοχή οι αδυνατούντες, όχι αυτοί που δεν θέλουν να το πληρώσουν" !
Κι εδώ τίθεται βέβαια το ζήτημα: Είναι ηθικά νόμιμο το να επιβαρύνεις ηδη φορολογημένους πολίτες με έναν κεφαλικό φόρο, αντί να επιλέξεις την σύγκρουση με αυτούς που έχουν χρήματα και δεν τα φορολογείς; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: