ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μόνη λύση η αποδέσμευση της χώρας από την ΕΕ λέει η Αλ. Παπαρήγα


Την παγάδα του πήρε από την Αλέκα Παπαρήγα σήμερα ο Λ. Παπαδήμος.

«Εφ' όλης της ύλης» η διαφορά μας με την κυβέρνηση Παπαδήμου, εξηγεί
Ο Λ. Παπαδήμος ξεκίνησε από σήμερα Δευτέρα σειρά επαφών με τους επικεφαλής των κομμάτων που δεν συμμετέχουν στην κυβέρνησή του, προκειμένου να διερευνήσει τα περιθώρια που του αφήνουν ώστε να προχωρήσει το ολετήριο έργο της ισοπέδωσης της κοινωνίας, που την καλεί να πληρώσει τα χρέη που δημιούργησαν οι τράπεζες, σε συνεργασία με τα κόμματα του δικομματισμού.
Και επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, πήρε την πρώτη αρνητική απάντηση από πλευράς Αλ. Παπαρήγας.
«Οι εξελίξεις είναι τέτοιες που η μόνη λύση είναι η αποδέσμευση από την ΕΕ και η λαϊκή εξουσία, τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο».
Η γγ του ΚΚΕ εξήγησε ότι η αντίθεση του Κόμματος δεν είναι στα σημεία, στις τεχνικές και τους χειρισμούς της κυβέρνησης Παπαδήμου: «Είναι εφ' όλης της ύλης» τόνισε.
Η ίδια εκτίμησε ότι τα πράγματα στην Ελλάδα «περιπλέκονται ακόμα περισσότερο λόγω της καπιταλιστικής κρίσης στην ευρωζώνη», συμπληρώνοντας ότι «πλέον εξετάζονται σενάρια που μέχρι πριν από λίγα χρόνια έμοιαζαν αδιανόητα».
«Θα χουμε ένα ευρώ εσωτερικά υποτιμημένο, πράγμα που θα απαξιώσει μισθούς, συντάξεις και περιουσίες, πέρα από όλα τα χαράτσια. Η χώρα μας θα κληθεί να πληρώσει τα δάνεια «διπλά και τριπλά» στην πορεία» συνέχισε, καλώντας το λαό να πάρει τις αποφάσεις του.
Αύριο Τρίτη ο Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, από τον οποίο θα εισπράξει κάθετη άρνηση και μεθαύριο Τετάρτη με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, που θα μιλήσει με ήξεις αφήξεις και την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, που αναμένεται υποστηρίξει την ανάγκη εθνικής συμφωνίας δια την… αποτροπήν του από βορά κινδύνου των κομμουνιστογενών.
Ήδη οι δηλώσεις του μαθουσάλα πατρός Κ. Μητσοτάκη σήμερα περί εθνικής συμφωνίας αποτελούν προάγγελο των όσων θα υποστηρίξει η κόρη Ντορούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: