ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Όλο ψάχνουν και δεν βρίσκουν καταθέσεις βουλευτών στην Ελβετία!


Ανεπαρκές χαρακτηρίζει το "Πόθεν Έσχες" για τα δημόσια πρόσωπα ο Δ. Παπαδημούλης.

Αφορμή η καταγγελία του Έλληνα βουλευτή Ιωσήφ Ζησιάδη στην Ελβετία- Πότε θα αλλάξει το "Πόθεν Έσχες" των βουλευτών ρωτά ο Δημ. Παπαδημούλης! 

Ανατάραξε τα νερά η καταγγελία του ελληνικής καταγωγής βουλευτή της Ελβετίας Ιωσήφ Ζησιάδη ότι πολλοί Έλληνες βουλευτές των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό και η κυβέρνηση σπεύδει να κλείσει το θέμα παρέχοντας τις καθιερωμένες διαβεβαιώσεις ότι όλα ελέγχονται. Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ενώ ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο και «υπογράμμισε τη βούληση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει κάθε πρωτοβουλία για τη διερεύνηση του θέματος, ώστε να μην μείνουν σκιές».
 Στο κλίμα αυτό ο υπ. Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και εφόσον προκύψουν στοιχεία, αυτά θα διαβιβαστούν αρμοδίως, ενώ ο Φ. Πετσάλνικος δηλώνει ότι «όπου κριθεί απαραίτητο, θα ξαναγίνουν επανέλεγχοι των δηλώσεων».

Ερώτηση Δ. Παπαδημούλη
Ο Δ. Παπαδημούλης στην ερώτησή του ρωτά αν η προετοιμαζόμενη συμφωνία με την Ελβετία θα διατηρεί την ανωνυμία των καταθετών, όπως οι συμφωνίες της Ελβετίας με τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, που δείχνουν να προσκρούουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή που καλεί τις δυο χώρες σε άμεση αναθεώρηση των συμφωνιών, επειδή διατηρούν την ανωνυμία των μεγαλοκαταθετών. Επιπλέον ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά την τρικομματική συγκυβέρνηση αν θα αλλάξει την πανθομολογούμενη ανεπαρκή ισχύουσα νομοθεσία του «Πόθεν Έσχες». για τον έλεγχο των βουλευτών κι άλλων δημοσίων προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: