ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ελπίζει να διασχίζει την πλ. Συντάγματος χωρίς το φόβο ξυλοδαρμού!


Φοβάται την οργή του λαού και το εξομολογείται!

Στο ΠΑΣΟΚ, είπε, υπάρχουν αρκετοί εν δυνάμει πρόεδροι

 Σχολιάζοντας τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έως ότου τελικά επιλεγεί ο Παπαδήμος Πρωθυπουργός, ο Θ. Πάγκαλος σημείωσε ότι υπάρχει σύγχυση στην κοινωνία, όμως εξέφρασε την ελπίδα να μπορεί κάποτε ένας πολιτικός να διασχίσει την πλατεία Συντάγματος χωρίς να κινδυνεύει να πέσει θύμα ξυλοδαρμού.
Αφησε μάλιστα αιχμές και για κόμματα που κινούνται εντός του Κοινοβουλίου ότι ενθαρρύνουν αυτές τις συμπεριφορές.
Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα στηρίξει και εκείνος τη νέα κυβέρνηση με όλες του τις δυνάμεις.
Σχετικά με την κατάρτιση του προϋπολογισμού, εκτίμησε ότι δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή περιθώρια για δημοσιονομικές ελαφρύνσεις.
Για τη θέση του Γιώργου Παπανδρέου είπε ότι ο ίδιος δεν θέτει θέμα ηγεσίας, αλλά υπενθύμισε παλαιότερη δήλωσή του ότι στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν αρκετοί εν δυνάμει πρόεδροι.
Σε ερώτηση για το θέμα του δημοψηφίσματος, υπενθύμισε ότι ο ίδιος το είχε προτείνει από την 21η Σεπτεμβρίου. «Ας μην ξεχνάμε ότι τα δημοψηφίσματα είναι ανάθεμα στην ΕΕ» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: