ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Α. Τσίπρας: Η ΔΕΗ δεν πρέπει να περάσει σε ξένα χέρια


"Δεν θα μας κόψουν το ρεύμα, θα τους αλλάξουμε τα φώτα" διαβάζουμε στην αφίσα της Ν. ΣΥΝ για το χαράτσι. Πρέπει να υπάρξει  οργάνωση σε κάθε γειτονιά για να μην μπορέσουν οι  εργολάβοι να κόψουν το ρεύμα σε κανένα σπίτι, τονίζει η Νεολαία του ΣΥΝ. Η αλληλεγγύη αυτή είναι το όπλο μας ενάντια σε ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ τραπεζίτες και στα σχέδιά τους.

Ομιλία του προς τους εργαζομένους στον ΑΗΣ Καρδιάς στην Κοζάνη

Με κεριά στο συλλαλητήριο οι Πατρινοί την ερχ. Πέμπτη το βράδυ

«Η ΔΕΗ δεν πρέπει να περάσει σε ξένα χέρια», τόνισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε εργαζόμενους στον ΑΗΣ Καρδιάς της Επιχείρησης, κατά την περιοδεία του στο νομό Κοζάνης. «Εσείς εδώ δίνετε έναν αγώνα για λογαριασμό ολόκληρου του ελληνικού λαού. Αυτό το οχυρό δεν πρέπει να πέσει», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό το οικονομικό, αλλά και ηθικό έγκλημα δεν πρέπει να συντελεστεί».

ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
    Παράλληλα συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες πολιτών έξω από τα υποκαταστήματα της ΔΕΗ σε όλη την χώρα. Στην Πάτρα οι διαμαρτυρίες λαμβάνουν χώρα στην Ακτή Δυμαίων με την συμμετοχή ικανοποιητικού αριθμού πολιτών, ενώ στις γειτονιές και τα διαμερίσματα συγκροτούνται Πρωτοβουλίες Πολιτών. Τέτοιες έχουν συγκροτηθεί στα τέσσερα κεντρικά διαμερίσματα και εξαπλώνονται και σε αυτά του νέου Δήμου, των πρώην Καποδιστριακών.
       Ο δήμος Πατρέων από την πλευρά του έχει διαθέσει τα κτίρια των διαμερισμάτων για συνάντηση των πολιτών και συνελεύσεις για το χαράτσι.
Στο μεταξύ πυρετωδώς γίνεται προετοιμασία στον τρίτο δήμο της χώρας, ώστε στις 1-12-11, ημέρα Πέμπτη παραμονή της συζήτησης των προσφυγών κατά του χαρατσιού στο ΣτΕ, να έχει επιτυχία το συλλαλητήριο που διοργανώνουν ο Δήμος Πατρέων, οι φορείς της πόλης και συμμετέχουν τα κόμματα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ.
       Ο δήμος Πατρέων συμβάλλοντας στην εκδήλωση θα κλείσει τον δημοτικό φωτισμό στο κέντρο της πόλης για δύο ώρες, από τις 7.30 έως τις 9.30 που θα διαρκέσει το συλλαλητήριο των Πατρινών, οι οποίοι θα κρατούν στα χέρια κεριά αναμμένα για να γνωρίζουν οι κυβερνητικοί και οι πρόθυμοι που τους στηρίζουν τι σημαίνει να ζεις χωρίς ρεύμα!
 
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Στο μεταξύ το Μονομελές Πρωτοδικείο Ιωαννίνων δικαίωσε πολίτη που είχε προσφύγει στην δικαιοσύνη για το ειδικό τέλος στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Απαγόρευσε την διακοπή του ρεύματος έως και τις 13 Ιανουαρίου 2012 οπότε θα εκδικαστεί η υπόθεση.
Πάντως, χιλιάδες είναι οι πολίτες, που θα ακολουθήσουν τη δικαστική οδό προκειμένου να μην πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: