ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Νέα κωλοτούμπα Καρατζαφέρη μέσω κομματικού άρθρου!


ΕΔώ δεν κάνει δηλώσεις, απλά αφηγείται την επόμενη κωλοτούμπα του!

Επιμένει σε άρνηση συνυπογραφής ο Σαμαράς, που βρίσκεται σε αδιέξοδο, πλήρως υποταγμένος ο Παπανδρέου

Από το επιτελείο της ΝΔ, διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν πρόκειται να συνυπογράψει την επίμαχη επιστολή που αναμένουν οι Βρυξέλλες. Επαναλαμβάνουν ότι δεσμεύεται από το λόγο του ότι θα στηρίζει τη απόφαση της Συνόδου Κορυφής, της 26ης Οκτωβρίου και την εφαρμογή του νέου δανειακού προγράμματος, αλλά είναι προφανές -οπως παραδέχονται και στελέχη της ΝΔ- ότι και στη Λεωφόρο Συγγρού αναζητούν πλέον μια συμβιβαστική φόρμουλα που θα μπορούσε να βγάλει το κόμμα και τον κ. Σαμαρά από το αδιέξοδο, καθώς δεν έχει νόημα η περαιτέρω άρνηση Σαμαρά, από την στιγμή που προβλήθηκε για προπαγανδιστικούς σκοπούς και κυρίως εφόσον η ψήφιση των αποφάσεων για τη δανειακή σύμβαση και τα συμπαραμαρτούντα της είναι δεδομένη.
Την πίεση στη Λεωφόρο Συγγρού ήρθε, να ενισχύσει και ο ακροδεξιός Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος επίσης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της Τρόικας και έκανε στροφή 180 μοιρών στο θέμα των υπογραφών. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ενώ μέχρι πρότινος επικαλείτο κι αυτός την «μπέσα και το φιλότιμο», υποστηρίζοντας ότι δεν χρειάζονται οι έγγραφες δεσμεύσεις της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, άλλαξε στάση και, ουσιαστικά, προέτρεψε τον Αντ. Σαμαρά να συνυπογράψει. Μετά τη συνάντησή του με τους εκπροσώπους της Τρόικας, ο Γ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι στο θέμα των υπογραφών «τα πράγματα είναι ανελαστικά» και κατέληξε: «Εάν εξαρτάται από εμένα αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, πιστεύω ότι είναι καθήκον μου να εξασφαλίσω τα χρήματα στο βαλλόμενο ελληνικό λαό». Στην συνέχεια με νέα τούμπα της πολιτικής του, ως ντροπαλή δεσποινίς, ανακοίνωσε χθες ότι την δέσμευσή του θα την υποβάλει μέσω άρθρου του, πουν θα δημοσιεύσει στην κομματική του εφημερίδα και θα την κοινοποιήσει στην Τρόικα!
Από την πλευρά του ο Γ. Παπανδρέου δεν έχει πρόβλημα να κατέβει ένα ακόμη σκαλί στην σκάλα του εξευτελισμού και να υπογράψει, ενώ ο Λ. Παπαδήμος εισέπραξε την άρνηση Γιούνγκερ στην προσπάθειά του να συγκεράσει τις απόψεις Τρόικας και ελληνικής συγκυβέρνησης. Μάλιστα ο υπ. Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος κατηγόρησε τον συνεταίρο του στην συγκυβέρνηση, Αντ. Σαμαρά ότι αυτός ευθύνεται που παρατηρείται εμπλοκή στην λήψη της έκτης δόσης!
Από τα παραπάνω συνάγεται ότι γεγονός είναι πως «βραχυκύκλωμα» προκαλεί στη Ν.Δ. η επιμονή της Γερμανίας, που εκφράστηκε και από τη νέα παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος πάλι έθεσε ως προαπαιτούμενο τις έγγραφες δεσμεύσεις του Αντώνη Σαμαρά για την εκταμίευση της έκτης δανεικής δόσης από την Τρόικα, αλλά και των άλλων κυβερνητικών κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: