ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

«Ποιο ΠΑΣΟΚ θα αναλάβετε παιδιά του 10%;»


Κύριε Πρωθυπουργέ μην ξεχάσετε και αυτήν την υπογραφή. Μάλιστα κύριε Υποπρωθυπουργέ!

Ένα εύστοχο σχόλιο του Φάνη Βγενόπουλου από το πατραϊκό πορτάλ the best.gr

Αντιγράφω από το πατραϊκό πορτάλ the best.gr και την στήλη «Θα τα πω όλα» το παρακάτω σχόλιο, του δημοσιογράφου Φάνη Βγενόπουλου, υπό τον τίτλο «Ποιο ΠΑΣΟΚ θα αναλάβετε παιδιά του 10%;». Είναι ενδεικτικό του πως προσλαμβάνει ο μέσος ενημερωμένος πολίτης τα όσα εξελίσσονται στο κόμμα της τρικομματικής συγκυβέρνησης με την άκρα Δεξιά και την ΝΔ και πόσο παραστατικά σκιαγραφεί την κοκορομαχία των δελφίνων ο Πατρινός δημοσιογράφος!

«Μπορεί να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία, μπορεί τα κρατικά ταμεία να είναι άδεια, μπορεί ο κόσμος να έχει βγει στα κεραμίδια για το νέο χαράτσι μέσω ΔΕΗ, στο ΠΑΣΟΚ όμως, για άλλο κόπτονται...
Όλη τους η έννοια είναι αν θα φύγει ο Γιώργος από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ποιος θα τον διαδεχθεί και με ποιον τρόπο!
Η χώρα βουλιάζει, αλλά αυτοί το χαβά τους, ποιος θα πάρει την καρέκλα του προέδρου.
Αλλά για ποιο ΠΑΣΟΚ μιλάμε;
Για το ΠΑΣΟΚ που υποτίθεται ότι είναι ένα σοσιαλιστικό κόμμα, αλλά εφάρμοσε την πιο ακραία, νεοφιλελεύθερη και βάρβαρη πολιτική που γνώρισε ο τόπος τα τελευταία 30 χρόνια;
Για το ΠΑΣΟΚ που άνοιξε την πόρτα της εξουσίας στους ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ;
Για το ΠΑΣΟΚ, που μόλις και μετά βίας συγκεντρώνει το 10% στις δημοσκοπήσεις;
Γιατί αν μιλάμε για αυτό το ΠΑΣΟΚ, τότε γιατί όλη αυτή η βαβούρα;
Δεν έχετε καταλάβει ότι πλέον το ΠΑΣΟΚ δεν είναι... ΠΑΣΟΚ;».

 Τα παραπάνω γράφει στο εύστοχο σχόλιό του ο Φάνης Βγενόπουλος, ενώ  στο μεταξύ ο αχαιός υπουργός Λοβέρδος μιλώντας στο «Βήμα 99,5» δεν απέρριψε το μοντέλο διαρχίας, σημειώνοντας ότι «δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, εάν δεν ζυγίσω τα δεδομένα της περίστασης».
Δώστε του και μία ζυγαριά λοιπόν, αφού την έχει ανάγκη!
Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Μιχ. Χρυσοχοΐδη να δηλώσει «παρών» στην κούρσα διαδοχής του Γ. Παπανδρέου, ο Α. Λοβέρδος τόνισε πως «τον άκουσα πάρα πολύ καλά και τον σέβομαι απόλυτα γιατί καθορίζει ο ίδιος, με έναν τρόπο αξιοπρεπέστατο τη στάση του».
Αλλίμονο, αυτή κι αν δεν είναι γαλαντομία σε ανθυποψήφιο!
Στην ερώτηση εάν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε  πως «ό,τι γίνεται μέχρι στιγμής και με αφορά είναι αυτό που προκύπτει από μετρήσεις» και όχι από κάποια δήλωσή του ή παρέμβασή του. 
Για περαιτέρω εξηγήσεις στο Μαντείο των Δελφών!
Και βέβαια πλήθος είναι το πόπολο, που τους στέλνει μούντζες καθημερινές, εσώκλειστες σε πράσινο φάκελο του παρελθόντος. Γι αυτό, ερωτηματικό μπαίνει στο εάν θα τολμήσει κανείς τους να ζητήσει την επανάληψη εκείνων των δημοψηφισματικών διαδικασιών για την ανάδειξη αρχηγού, όπως έγινε με τον ΓΑΠ. Οι οποίες, παρά τα κάποια ελαττώματά τους και την χειραγώγησή τους από τους «κομισάριους» και τα κονκλάβια των τοπικών γραφείων, κατάφεραν να κινητοποιήσουν οκτακόσιες χιλιάδες πολιτών. Άλλο εάν αυτοί οι πολίτες είδαν στην συνέχεια τα όνειρά τους να γίνονται φρικτοί εφιάλτες της μονομανίας για το ΔΝΤ, του αρχηγού και των συμβούλων του, τύπου Παπαδήμου, που σήμερα τον αναγόρευσε σε πρωθυπουργό η συγκυβέρνηση με την άκρα Δεξιά. Και φυσικά, μόνον μούντζες δεν έστειλε το γαλλικό σοσιαλιστικό κόμμα στον πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: