ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο θρύλος Μαν. Γλέζος στην Πάτρα, μαζί με Αλ. Τσίπρα και Σ. Σακοράφα


Βασ. Μουλόπουλος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Μουλόπουλος, σήμερα Παρασκευή 25 έρχεται στην πόλη και αύριο Σάββατο 26/11/2011, πηγαίνει στα Καλάβρυτα για ομιλία

Εναρκτήριο προεκλογικό λάκτισμα με εξόρμηση των στελεχών του, δίνει από σήμερα Παρασκευή 25-11-11 ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα. Ο βουλευτής Επικρατείας Βασ. Μουλόπουλος έρχεται στην Πάτρα και αύριο Σάββατο θα μιλήσει στα Καλάβρυτα, ενώ την άλλη Παρασκευή 2-12-11, θα μιλήσουν στην πόλη των Πατρινών ο θρύλος της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η ανεξάρτητος βουλευτής Β΄ Αθηνών Σοφία Σακοράφα.
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, ο Βασ. Μουλόπουλος σήμερα Παρασκευή 25-11-11, στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών και αμέσως μετά με αντιπροσωπεία του διδακτικού προσωπικού, των εργαζομένων και των φοιτητών.
 Στις 12.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ.
 Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των σωματείων εργαζομένων στην ΑΒΕΞ και στην Ολυμπία Οδό («Γαλαρία») που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις λόγω των έντονων εργασιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Σημειώνω ότι, παράλληλα την ίδια ώρα το σωματείο  εργαζομένων «Γαλαρία» υπερασπιζόμενο το δικαίωμα να λειτουργεί γραφείο του στον εργασιακό χώρο, στο Δρέπανο Αχαΐας, καλεί τα μέλη του να συγκεντρωθούν εκεί για να δώσουν την πρέπουσα αγωνιστική απάντηση στην εργοδοσία της γαλλικής εταιρείας VINCI, η οποία με ύφος που θυμίζει έντονα μαύρη εποχή αλήστου μνήμης, έστειλε τελεσίγραφο στην διοίκηση των εργαζομένων, με το οποίο ανακοινώνει ότι θα της κάνει έξωση από τον χώρο.  
 Το απόγευμα ο Β. Μουλόπουλος, θα συναντηθεί με το δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά.

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ, ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

Από την επίσκεψη στην Πάτρα του Μαν. Γλέζου, το καλοκαίρι.
  Απόψε ο Βασ. Μουλόπουλος θα παρευρεθεί σε συνεστίαση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, στην ανακαινισμένη ταβέρνα του Μιλτ. Καραπατάκη, μία γωνιά της παλιάς Πάτρας, από αυτές που τείνουν να εκλείψουν, στη συνοικία Γηροκομειό, η οποία βρίσκεται μετά τον Προφ. Ηλία, αριστερά στον ανηφορικό δρόμο που βγαίνει στο Μοναστήρι, πριν τις μεγάλες στροφές. Το τηλέφωνο επικοινωνίας για τραπέζι είναι 2610 276858.
 Αύριο Σάββατο 26-11-11 το μεσημέρι, θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και επιτροπών ενάντια στα χαράτσια, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών (Πλ. Γεωργίου Α΄), ενώ το  απόγευμα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Βασ. Μουλόπουλος, θα βρεθεί στα Καλάβρυτα, όπου στις  7.30, στο ξενοδοχείο ΧΕΛΜΟΣ, θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων και σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση.
Επίσης στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης, την άλλη Παρασκευή 2-12-2011, θα έλθουν στην Πάτρα και στις 7.30 μ.μ., στο  κινηματοθέατρο Πάνθεον, θα μιλήσουν σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας ο Αλέξης Τσίπρας, η Σοφία Σακοράφα και ο Μανώλης Γλέζος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: