ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Στον εισαγγελέα ως ύποπτος ο Α. Γεωργίου, επικεφαλής της ΕΛ.ΣΤΑΤ.


Στιγμιότυπο από την... ανάκριση του Α. Γεωργίου στην Βουλή!

Μετά καταγγελίες του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωής Γεωργαντά

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ καλείται να καταθέσει στις 12 Δεκεμβρίου ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009 με αποτέλεσμα την επιβολή των σκληρών μέτρων που περιελήφθησαν στο πρώτο Μνημόνιο.
 Ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, με συνέντευξή του στους "Financial Times" υποστήριξε: "Διώκομαι γιατί δεν μαγείρεψα τα βιβλία".
Αφορμή για την εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης στάθηκαν οι καταγγελίες του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωής Γεωργαντά, τις οποίες, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε ενώπιον του εισαγγελέα και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Νίκος Λογοθέτης. Σύμφωνα με αυτές υπήρξε ηθελημένη διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 από 13,4% σε 15,8% του ΑΕΠ, έτσι ώστε να καταστεί επιτακτική η υιοθέτηση επώδυνων μέτρων λιτότητας.
Από την πλευρά του πάντως ο Α. Γεωργίου εμφανίζεται εντελώς αρνητικός στα όσα του καταμαρτυρούν και σε παλαιότερες δηλώσεις του υποστήριξε ότι ουδέποτε διέπραξε κάτι τέτοιο και διέψευσε κατηγορηματικά τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς. 
Ο ίδιος, στην συνέντευξή του στους "Financial Times", τόνισε: "Θα θέλαμε να είμαστε ένας καλός, αδιάφορος οργανισμός, που απλώς κάνει τη δουλειά του. Δυστυχώς, η στατιστική στην Ελλάδα είναι πεδίο μάχης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: