ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πολιτική: Μια δουλειά για άνδρες...


Συμφωνεί ο πατρινός βουλευτής Ν. Τσούκαλης με το ήθος του συντρόφου του Γρ. Ψαριανού; Θα ήταν ενδιαφέρον να ανοίξει το στοματάκι του κάποιος από την ΔΗΜΑΡ στην Πάτρα, του κόμματος "της αριστεράς της ευθύνης" όπως αυτοτιτλοφορούνται! Όχι για κάτι άλλο, αλλά για να πληροφορηθούν και οι του ΣΥΝ, οι οποίοι έβαζαν πλάτη για να εκλεγεί ο κ. Τσούκαλης.
 
Της ΔΑΦΝΗΣ ΣΦΕΤΣΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΤΛΟ, η συντάκτρια της εφημερίδας «ΑΥΓΗ» σήμερα δημοσίευσε έμμεση απάντηση στον βωμολόχο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, με το παρακάτω σχόλιο και κάλεσε το κόμμα που εκπροσωπεί να τοποθετηθεί δημόσια για την αήθη συμπεριφορά του.
 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΞΤΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, ευρωπαϊστής και ατακαδόρος, ο Γρηγόρης Ψαριανός κατά πώς φαίνεται είναι και έξτρα σερνικό. Ένας βουλευτής δηλαδή που μιλάει με @ρχίδι@ και δεν είναι καμιά γυναικούλα της αριστεράς.
«Δηλώσατε ότι ’’όταν ο δικομματισμός καταρρέει η αριστερά κρύβεται στην τουαλέτα’’. Κατά την γνώμη σας έχει μέλλον σήμερα ένα κυβερνητικό σχήμα που να στηρίζεται από την κεντροαριστερά;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος και ο πολιτικός άντρακλας απάντησε: «Δεν είναι δικό μου αυτό, του Χατζόπουλου γελοιογραφία ήταν, μ' άρεσε και το 'κλεψα! Αλήθεια δεν είναι; Μάλιστα ένα συντροφάκι ''συριζικό'' με ρώτησε αν ''όταν πήγα στην τουαλέτα για να μην καταψηφίσω την κυβέρνηση Παπαδήμου είδα εκεί καμιά αριστερά''. Όχι, δεν την είδα, γιατί δεν πήγα στων γυναικών!».
Δεν του φτάνει δηλαδή να ξεπλένει τους φασίστες, υιοθετεί τα επιχειρήματα, τον λαϊκισμό και τις "αξίες" τους.
______________________

ΥΓ: Ενώ για την καταψήφιση Παπαδήμου ή ακόμη και για την υπογραφή Σαμαρά, εκφράστηκαν δημόσια έντονες διαφωνίες από μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς, δεν γίνεται κάτι ανάλογο για τις επικίνδυνες δηλώσεις του βουλευτή. Αναμένουμε καλόπιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: