ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Μαν. Γλέζος, Αλ. Τσίπρας, Σοφία Σακοράφα την Παρασκευή στο "Πάνθεον" της Πάτρας


Ο αγωνιστής της εθνικής Αντίστασης παραμένει έφηβος της Αριστεράς, που διαδηλώνει για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας!

Θα μιλήσουν σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Αλ. Τσίπρας.
Σοφία Σακοράφα.

 Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Μανώλης Γλέζος, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας και η ανεξαρτητοποιηθείσα πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα αυτήν την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη θα βρεθούν στην Πάτρα.
Η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, όπως είχε γράψει το gz.mosxosblogspot.com αναζητούσε  μεγάλο κλειστό χώρο για την εκδήλωση. Και αυτός ευρέθη στο κινηματοθέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ.
Σημειωτέον ότι η προεκλογική διαδικασία έχει αρχίσει και οι εξελίξεις γύρω από τα πολιτικά δρώμενα παρουσιάζουν αυξημένο ενδιαφέρον, θα είναι κάτι το πρωτόγνωρο για την πόλη της Πάτρας, που πλέον και αυτή εισέρχεται στην μετά την μεταπολίτευση εποχή, το πως θα την σκιαγραφήσουν στην εκδήλωση της Παρασκευής οι τρεις ομιλητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: