ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Άκαπνοι και γκόλντεν μπόι "αποκεφάλισαν" αντιπροσώπους του σωματείου της ΜΙΣΚΟ!

Από την πορεία της 15-6-11, των εργαζομένων της Πάτρας, στην πανελλαδική απεργία. Το σωματείο της ΜΙΣΚΟ και εδώ ήταν παρών.

Τους απέκλεισαν με ψευδείς κατηγορίες από την σημερινή εκλογική διαδικασία του ΕΚ Πάτρας

Με αναφορά σε άκαπνους του συνδικαλισμού και γκόλντεν μπόι του συστήματος, το Πανελαδικό Σωματείο των Εργαζομένων στην βιομηχανία ΜΙΣΚΟ, απηύθυνε το παρακάτω κάλεσμα προς τους αντιπροσώπους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πατρών, που σήμερα προσέρχονται στις κάλπες του Κέντρου για την ανάδειξη της νέας διοίκησης και των οργάνων της, ενώ ήδη οι κομματικοί ιμπρεσάριοι κάποιας αυτοονομαζόμενης διαπαραταξιακής, απέχουσας της ΔΑΚΕ, "αποκεφάλισαν" τους τρεις αντιπροσώπους του σωματείου της ΜΙΣΚΟ, για λόγους που δεν υφίστανται και κυρίως διότι δεν ανέχτηκαν τις μη ακομμάτιστες φωνές. 
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση για το θέμα που πήρε διαστάσεις πραξικοπήματος: 



Δεν υπάρχουν σχόλια: