ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Όχι στην απόλυση του προέδρου Θόδ. Τσελέπη του σωματείου "Γαλαρία"


Στη μέση ο πρόεδρος Θόδ. Τσελέπης που απολύθηκε για συνδικαλιστικούς λόγους.
  
Ανακοίνωση συμπαράστασης της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΝ

Για τον απολυμένο από την γαλλική εταιρεία VINCI, πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων Θεόδ. Τσελέπη και έναν ακόμη εργαζόμενο

Από την Γραμματεία της Ν.Ε. Αχαΐας του ΣΥΝ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία εκφράζεται η συμπαράσταση του κόμματος στον αγώνα που διεξάγει το σωματείο ΓΑΛΑΡΙΑ και ιδιαίτερα ο πρόεδρός του Θεόδ. Τσελέπης που από την Δευτέρα προχθές ετέθη σε ανεργία για την συνδικαλιστική του δράση, μαζί με έναν ακόμη εργαζόμενο. Σκοπός της εταιρείας, όπως έχω γράψει, είναι η άσκηση πίεσης προς την κυβέρνηση με απολύσεις προσωπικού και αδικαιολόγητη διακοπή των εργασιών του δρόμου Ελευσίνα-Τσακώνα.

 Πάτρα, 01-ΝΟΕ-2011

Η Γραμματεία της Ν.Ε. Αχαΐας του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, καταγγέλλει με αγανάχτηση την αιφνιδιαστική απόλυση του 41χρονου ηλεκτροσυγκολλητή  Θόδωρου Τσελέπη, προέδρου του εργοταξιακού σωματείου «ΓΑΛΑΡΙΑ» στο Δρέπανο Αχαΐας, και ενός ακόμη εργάτου, από την «κατασκευάστρια» εταιρεία μέρους του έργου Ελευσίνα-Κόρινθο-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα με την επωνυμία «VΙNCI».

Η κοινοποίηση της απόφασης την παραμονή μακριάς αργίας, δείχνει την κουτοπόνηρη, ανάλγητη και αντικοινωνική συμπεριφορά της Εταιρείας. Η απόλυση Προέδρου εν λειτουργία σωματείου, αποτελεί παράνομη και αντεργατική πράξη. Η απόλυση του μοναδικού ηλεκτροσυγκολλητή του εργοταξίου, δείχνει την διάθεση της εταιρείας, να αναστείλει τις εργασίες του εργοταξίου, ενώ συνεχίζει να εισπράττει υπέρογκα διόδια για τον δρόμο καρμανιόλα.
Η Ν.Ε. Αχαΐας του Συνασπισμού απαιτεί:
Την άμεση ακύρωση των απολύσεων των εργαζομένων επειδή είναι παράνομες και καταχρηστικές.

       απαιτούμε τον έλεγχο και την επιβολή κυρώσεων για τις αντισυμβατικές μεθοδεύσεις της εταιρείας, οι οποίες άμεσα και έμμεσα στρέφονται εναντίων των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού.
·         καλούμε τις τοπικές αρχές, Δήμο Πάτρας και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες προς κάθε κατεύθυνση για την περιφρούρηση των δικαιωμάτων των απολυθέντων και των λαϊκών συμφερόντων.
·         καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΝ, τους εργαζόμενους και τον Λαό της Αχαΐας σε αγωνιστική επαγρύπνηση και συμμετοχή στον αγώνα για την ανατροπή.  
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: