ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Τηλεφωνικά τα είπαν το απόγευμα Γ. Παπανδρέου - Αντ. Σαμαράς



 Νίκος Αθανασάκης και Δημήτρης Ρέππας πρεσβευτές Παπανδρέου στην ΝΔ
 
   Τηλεφωνική επικοινωνία  με τον πρόεδρο της ΝΔ είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος  Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες που ανάρτησε η ιστοσελίδα protothema.
Ο κ. Σαμαράς του  είπε ότι η πρότασή του είναι  δεδομένη και ότι σε κάθε περίπτωση  θα πρέπει να αποχωρήσει από την  πρωθυπουργία.
Ο κ. Παπανδρέου σύμφωνα με τις πηγές της λεωφόρου Συγγρού του είπε ότι θα τους στείλει δύο συνεργάτες του τους κ.κ. Νίκο Αθανασάκη και Δημήτρη Ρέππα προκειμένου να συζητήσουν περαιτέρω.
Ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι δεν υπάρχει λόγος να τους στείλει. Σύμφφωνα με την λεωφόρο Συγγρού ο κ. Σαμαράς έμεινε με την εντύπωση ότι ο κ. Παπανδρέου θα του τηελφωνήσει ξανά για να του πει αν δέχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: