ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Η ΝΔ δεν ζητά συγκυβέρνηση, θα είναι όμως στην ψηφοφορία!!!


Χωρίς λεζάντα 

Ο Αντ. Σαμαράς υπενθύμισε ότι από τις 27 Οκτωβρίου είχε πει πως «στο σημείο που οδήγησε τα πράγματα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η δανειακή σύμβαση είναι αναπόφευκτη» και γι αυτό θέλει μεταβατική κυβέρνηση!
 
Ο Αντ. Σαμαράς ζήτησε σε υψηλούς τόνους από τον κ. Παπανδρέου να παραιτηθεί για να διευκολύνει τις εξελίξεις, εξαπολύοντας σκληρή προσωπική επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού, απαντώντας ταυτόχρονα στα όσα είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ και διαψεύδοντας παράλληλα ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί με τον Παπανδρέου ότι συμφωνούν για συγκυβέρνηση!

«Ο κ. Παπανδρέου κάνει πως δεν καταλαβαίνει... Ζήτησα την παραίτησή του, όχι να συγκυβερνήσουμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «λέει ψέματα, εκβιάζει για να κρατηθεί στη θέση του».
Ο κ. Σαμαράς είπε ότι πρότεινε μεταβατική κυβέρνηση προκειμένου να διευκολύνει τα πράγματα από την δική του πλευρά και ζήτησε και από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Υποστήριξε ότι η μεταβατική κυβέρνηση θα έχει αποστολή να υπογράψει την δανειακή συμφωνία και να απελευθερωθεί η έκτη δόση του δανείου και να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις για να πάει ο ελληνικός λαός σε εκλογές χωρίς φόβους και εκβιασμούς. Εξήγησε ότι η πρότασή του δεν ήταν για να συμμετάσχει στην εξουσία ή για να πάρει υπουργεία και πρόσθεσε ότι η προϋπόθεση είναι να αποσυρθεί ο κ. Παπανδρέου και να επιλεγεί πρόσωπο κοινής αποδοχής. Σημείωσε δε ότι στην κυβέρνηση  αν ακολουθηθεί η πρότασή του δεν θα συμμετάσχουν πολιτικοί από το δικό του κόμμα.
 Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε στην ολομέλεια ότι από τις 27 Οκτωβρίου είχε πει πως στο σημείο που οδήγησε τα πράγματα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η δανειακή σύμβαση είναι αναπόφευκτη και επανέλαβε ότι άλλο η συμφωνία και άλλο τα συνοδευτικά μέτρα που θα μπορούν να είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης προκειμένου να αλλάξει το μείγμα πολιτικής όπως υποστηρίζει σταθερά από την αρχή. “Οι αντιρρήσεις της ΝΔ με το μίγμα πολιτικής παραμένουν ακέραιες, για να μπορέσει όμως η χώρα να βγει από την κρίση πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση, η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει καμία αξιοπιστία ούτε στο εσωτερικό, μήτε στο εξωτερικό της χώρας”.
Έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι η ΝΔ θα αποχωρήσει από την συζήτηση.
Θα παραστεί όμως στην αυριανή ψηφοφορία, καθώς αυτή διενεργείται επί των παρόντων βουλευτών και θα ψηφίσει "όχι", διευκρίνισε εκπρόσωπος του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: