ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δυόμισι δις πέταξαν από το Χρηματιστήριο μέσα σε δύο μέρες



 Κάποια σάυλωκ του Χρηματιστηρίου διέρρευσαν την είδηση πως ο Παπανδρέου εντός διημέρου ανακοινώνει δημοψήφισμα και το κακό έγινε

   Παράπλευρη απώλεια; Ίσως θα απαντούσε ένας μη μυημένος στα του Χρηματιστηρίου. Όμως όσοι γνωρίζουν μιλούν για κακουργηματική πράξη που εμπίπτει στην δικαιοδοσία της Δικαιοσύνης.
   Δύο ημέρες πριν την ανακοίνωση από τον Γ. Παπανδρέου της πρόθεσης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος, εκείνης της περίφημης ανακοίνωσης που βούλιαξε τα χρηματιστήρια του Κόσμου, καθώς πολλοί προεξοφλούσαν την επάνοδο της Ελλάδας στην δραχμή, μόλις πληροφορήθηκαν τέτοιο ενδεχόμενο έσπευσαν να βγάλουν εκτός Ελλάδος γύρω στα δυόμιση δις ευρώ. Δηλαδή χρήματα δέκα φορές πάνω από την σημερινή αξία των τραπεζικών μετοχών της χώρας. Κάποια σάυλωκ των διαδρόμων του Χρηματιστηρίου, προφανώς έχοντα προσβάσεις στο κυβερνητικό επιτελείο διέρρευσαν την είδηση και έγινε το κακό.
     Και επειδή η πράξη αυτή τιμωρείται  σύμφωνα με τον νομικό πλαίσιο που διέπει τα οικονομικά χρηματιστηριακά απόρρητα, κι επειδή καταγγελία της έγινε κι από τηλεοράσεως, καλό θα ήταν ένα από τα κόμματα της Αριστεράς να ζητήσει την διερεύνησή του. Πολλά παιχνίδια παίζονται σε βάρος της χώρας κι ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: