ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εμφυλιοπολεμική σύρραξη στο ΠΑΣΟΚ από το δημοψήφισμα


Προσχώρηση άνευ όρων Ανδρουλάκη στον δικομματισμό.

Υπουργοί και βουλευτές ζητούν από τον Παπανδρέου να υποχωρήσει  από την θέση του

Εμφυλιοπολεμική σύρραξη άναψε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την απόφαση Παπανδρέου να οδηγήσει την χώρα στην περιπέτεια του δημοψηφίσματος. Από την μία πλευρά είναι αυτοί που το αρνούνται και από την άλλη οι βουλευτές, όπως ο Φραγκίσκος Παρασύρης από το Ηράκλειο Κρήτης, που καταγγέλλουν όσους συναδέλφους τους αποστασιοποιούνται, ότι είναι μέλη συμμοριών που επιχειρούν μια νέα αποστασία!
  Παράλληλα να μην επιμείνει στη διενέργεια του δημοψηφίσματος καλούν τον πρωθυπουργό υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η γραμμή Ραγκούση- Λοβέρδου-Διαμαντοπούλου, δήλωσε και ο βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης, εκφράζοντας τη γραμμή όσων θέλουν να αποκλιμακωθεί η ένταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αν ο πρωθυπουργός αποδεχθεί το αίτημα οι εσωκομματικοί αμφισβητίες θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης μέχρι να κλείσει η νέα δανειακή συμφωνία. Αλλιώς οι εξελίξεις θα είναι ανεξέλεγκτες. Ήδη τα τηλέφωνα των κορυφαίων έχουν πάρει φωτιά από στελέχη που τους ζητούν να συνεννοηθούν για να πείσουν τον Γιώργο Παπανδρέου να αποχωρήσει για το καλό της χώρας και της παράταξης. Ο ίδιος όμως ο Παπανδρέου στη σύσκεψη με τους Υπουργούς του τους ξεκαθάρισε ότι παραμένει στην απόφασή του και τους εκβίασε με τις λέξεις «ρίξτε με εάν θέλετε».
Ωστόσο ο Μίμης Ανδρουλάκης ανοίγει δρόμο και προτείνει, μέσω του ιστολόγιού του συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, ενώ η Βάσω Παπανδρέου ζητά κυβέρνηση κοινής αποδοχής και η Χαρά Κεφαλίδου κυβέρνηση κοινής σωτηρίας, και η Εύα Καΐλη ζητά κοινή κυβέρνηση αλλά με άλλον πρωθυπουργό.
Μάλιστα με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό, η βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ, κ. Εύα Καϊλή, ζητά από τον Γ. Παπανδρέου να παραιτηθεί και απειλεί προειδοποιώντας ότι σε άλλη περίπτωση θα διαχωρίσει τη θέση της. Παράλληλα, ζητά σχηματισμό κυβέρνησης σωτηρίας με άλλον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: