ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Εκλογές ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Όπως η χούντα, είπε ο αγωνιστής μιλώντας στο alter.

Και ο αγωνιστής Μ. Γλέζος χαρακτήρισε χούντα το δημοψήφισμα – Προσφυγή στις κάλπες ζητά και η ΝΔ

   Έμμεση προτροπή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αναλάβει τις ευθύνες που έχει και απορρέουν από το Σύνταγμα απηύθυνε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Αλέξης Τσίπρας χθες στην σαρανταπεντάλεπτη συνάντηση που είχε με τον  κ.Κάρολο Παπούλια.
    «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει την απόλυτη ευχέρεια από το Σύνταγμα να επιλέξει τους τρόπους για να προφυλάσσει το Σύνταγμα, τους νόμους και την εθνική ακεραιότητα της χώρας μας», είπε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος επέμεινε για την πρωτοφανή δυσαρμονία της λαϊκής βούλησης με τις πολιτικές αποφάσεις. Λίγο πριν εισέλθει ο κ. Τσίπρας στο γραφείο του προέδρου της Δημοκρατία μια δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Παπούλια «Είστε ακόμη οργισμένος κ. Πρόεδρε; »,  εννοώντας τα γεγονότα που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη και τη ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης. Και ο κ. Παπούλιας απάντησε χαμογελώντας, «Οχι,δεν είμαι».
       Παράλληλη ο Μαν. Γλέζος που μίλησε στο alter.tv και στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, σήμερα το πρωί, χαρακτήρισε κατασκεύασμα χουντικής αντίληψης το σχεδιαζόμενο δημοψήφισμα. Ζήτησε την διενέργεια άμεσων εκλογών, εντός μηνός  και αναρωτήθηκε αφού δεν έχουν γίνει δημοψηφίσματα για άλλα πιο σοβαρά θέματα, γιατί πρέπει να γίνει τώρα και να διχαστεί ο λαός μας σε μια ατέρμονη συζήτηση μέχρι τον Γενάρη για το εάν εγκρίνει ή όχι την μείωση του χρέους και άλλα εκ του πονηρού που θα τεθούν.
     Τον πρόεδρο Παπούλια συνάντησε σήμερα και ο Αντ. Σαμαράς από την ΝΔ όπου έκφρασε την άποψη της προσφυγής στις κάλπες, απορρίπτοντας το δημοψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: