ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Η κυβέρνηση προκαλεί τη Ν.Δ. για πρόταση δυσπιστίας

Η κυβέρνηση προκαλεί τη Ν.Δ. «να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και να λάβει την απάντηση που της αρμόζει από την κυβερνητική πλειοψηφία», εάν αμφισβητεί ότι η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μητσοτάκη, που αμφισβητεί ότι ο Αλ. Τσίπρας έχει την πολιτική νομιμοποίηση να υπογράψει τη συμφωνία για την αλλαγή του ονόματος της ΠΓΔΜ, το Μέγαρο Μαξίμου υπογράμμισε: «Η Ν.Δ. έχει μπερδευτεί. Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών έχουν εκ του νόμου αρμοδιότητα και εξουσία να υπογράφουν διεθνείς συμβάσεις».


«Αν ο κ. Μητσοτάκης αμφισβητεί το αν και κατά πόσο η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δεν έχει παρά να καταθέσει πρόταση μομφής» δήλωνε νωρίτερα μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος επισημαίνοντας πως, εάν το πράξει, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα υποστεί άλλη μια «μνημειώδη κοινοβουλευτική ήττα». «Ούτως ή άλλως συνηθισμένος είναι σε αυτές τις κοινοβουλευτικές ήττες» σημείωσε.

Απαντώντας στην επιχειρηματολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που πιάνεται για άλλη μια φορά αδιάβαστη, ο Δ. Τζανακόπουλος επισήμανε ότι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών «έχουν ex officio την αρμοδιότητα να υπογράφουν διεθνείς συμφωνίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: