ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Γνωστοί κύκλοι θέλουν να έχουμε αριστερές παρενθέσεις

 

 

 

Και να πέσει η κυβέρνηση!


«Εμείς ως κυβέρνηση θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τον βούρκο που την είχαν βάλει και με τα μνημόνια και με τις υπόλοιπες συνήθειες που είχαν» δήλωσε ο Χρ. Σπίρτζης.
 
«Από την πρώτη ημέρα των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015 και από την πρώτη ημέρα των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015 μέχρι και σήμερα οι γνωστοί κύκλοι της συντήρησης στη χώρα και των συμφερόντων σχεδιάζουν να έχουμε αριστερές παρενθέσεις, να πέσει η κυβέρνηση, να δημιουργηθούν σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα κρίσεις ή εικόνα κατάρρευσης» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, στο περιθώριο της εκδήλωσης εγκαινίων έναρξης λειτουργίας σιδηροδρομικής δραστηριότητας της «Rail Cargo Austria» από τη ΒΙΠΕ Σίνδου.

Αυτό, σημείωσε ο υπουργός, «δεν είναι κάτι το οποίο έχουμε παρατηρήσει μόνο εμείς» και «σε αυτό το σχέδιο εντάσσονται και συγκεκριμένες -αν θέλετε- δραστηριότητες ή αντιδράσεις ή αιτήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί εκλογών».

«Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει πρόβλημα» τόνισε ο κ. Σπίρτζης όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι θα συνεχίσουν την προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση κι εμείς ως κυβέρνηση θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να βγάλουμε τη χώρα από τον βούρκο που την είχαν βάλει και με τα μνημόνια και με τις υπόλοιπες συνήθειες που είχαν. Όπως είπε και συνάδελφος υπουργός, κάποιοι έχουν μακρά παράδοση σε τέτοιου είδους σχέδια».

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα κατήγγειλε το Μαξίμου περί σχεδίου αποστασίας με κέντρα τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, ο Χρ. Σπίρτζης τόνισε: «Δεν είναι σωστό κατά τη γνώμη μου να ποδοσσφαιροποιείται η πολιτική ζωή του τόπου κι αυτοί που είχαν επιλέξει αυτόν τον δρόμο προφανώς δεν θα έχουν επιτυχείς στόχους».

 Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: