ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Επιστολή Απ. Κατσιφάρα για την μεταφορά μαθητών





Ενημερωτική επιστολή προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, που κοινοποίησε και στους Υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, για τα μέχρι σήμερα αριθμητικά δεδομένα που έχει στην διάθεσή της η Περιφέρεια για την μεταφορά μαθητών.

Παράλληλα ο κ. Κατσιφάρας σημειώνει το ενδεχόμενο να ανακύψουν ζητήματα μετά την υποχρεωτική φοίτηση προνηπίων, γιατί δεν έχει προβλεφθεί  ανάλογη χρηματοδότηση. Ενώ οι μαθητές που έχουν δηλωθεί, από τις σχολικές μονάδες υπολείπονται κατά 5.000 της αντίστοιχης περυσινής χρονιάς και είναι πιθανό τον προσεχή Σεπτέμβριο ο τελικός αριθμός, είτε να ξεπεράσει, είτε να υπολείπεται του συγκεκριμένου νούμερου.
Συγκεκριμένα στην Αχαΐα έχουν δηλωθεί 5.489 μαθητές, στην Ηλεία 4.260 και στην Αιτωλοακαρνανία 4.183. 
Ωστόσο, στην Περιφέρεια ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαγωνισμοί για την μεταφορά μαθητών, βάσει των στοιχείων που έχουν δοθεί , έως τώρα, από τα σχολεία.
«Η διαδικασία της ανάθεσης των δρομολογίων είναι σύνθετη, χρονοβόρα και, για εμάς, ως φορέα υλοποίησης της διαγωνιστικής διαδικασίας, κάθε νέο δρομολόγιο αποτελεί μια νέα διαγωνιστική διαδικασία. Στο πλαίσιο της ευθύνης μας, της εφαρμογής του νόμου και της υποχρέωσής μας μεταφοράς των δικαιούχων μαθητών, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για έγκαιρη προετοιμασία», σημειώνει χαρακτηριστικά στην επιστολή ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: