ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Μιλά ο Αλ. Τσίπρας για το Μεταναστευτικό στο Ε.Σ.


Δείτε τι γράφει ο Πρωθυπουργός στη διαδικτυακή του σελίδα για τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, μετά το πέρας των εργασιών του, σήμερα το χάραμα.

 
Ο χρήστης Alexis Tsipras έκανε μετάδοση live.
2 ώρες πριν ·
 
Στη Σύνοδο Κορυφής αποτυπώθηκε ο βαθύς διχασμός που υπάρχει στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την διαχείριση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών. Οι δυνάμεις που δεν θέλουν συλλογικές-ευρωπαϊκές λύσεις έθεσαν συγκεκριμένα όρια στη συνεργασία μας σε επίπεδο 28. Οι υπόλοιποι συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε σε ένα πλέγμα συνεργασιών προκειμένου να εξασφαλίσουμε την διαχείριση των ροών με όρους που προστατεύουν τη Συμφωνία Σένγκεν. Συμφωνήσαμε με την Γερμανία και την Ισπανία ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα μέτωπο λογικής για τη συντονισμένη, συλλογική διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης, σε πλαίσιο αρχών και αξιών.


ΔΕΙΤΕ την Συνέντευξη Tύπου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: