ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Πάρτο Αλλιώς


Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Από τον Κόκκα του 1965
·        Στην κόκα του 2018…
·        Το σόϊ πάει βασίλειο
·        Και από αποστασίες ξέρει…

·        Η συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στον φιλόξενο-για τους ακρονεοφιλελέδες-  Σκάι δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, όπως παραδέχεται και ο εκδότης της «γαλάζιας» εφημερίδας «Φιλελεύθερος», Θανάσης Μαυρίδης. Την ευθύνη, σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν την έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά η δημοσιογράφος και νυφανιψιά του  Σία Κοσιώνη η οποία «είχε μια άνευ λόγου επιθετικότητα».
·        Της στραβής αυτής οι τρίχες της φταίνε…
·        Η εξαρτοποίηση του Λαζαρίδη  θεωρείται από κυβερνητικούς παράγοντες ως η κορυφή του παγόβουνου σε ένα οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης με όχημα το Μακεδονικό. «Δεν τους βγήκε η αριστερή παρένθεση, δεν τους βγήκε η καταστροφολογία στην οικονομία, δεν τους βγήκε το σενάριο του 4ου Μνημονίου, και τώρα παίζουν τα ρέστα τους στην πατριδοκαπηλία και στην συμφωνία για το Μακεδονικό».
·        Το έχουμε πει σε όλους τους τόνους : το νου σας …ρεμάλια, το νου σας…
·        Καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για ανάρτησή του στα social media εις βάρος του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πούλη.
·        Παυλίτο , πες το αλλιώς…
·        Λιονελ Μέσι: «Ήξερα ότι ο Θεός είναι μαζί μας και δεν θα μας άφηνε έξω, Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που είναι εδώ, για όλες τις θυσίες που έχουν κάνει, αλλά και όσους βρίσκονται στην Αργεντινή και  είναι πάντα μαζί μας. Η φανέλα της εθνικής είναι πάνω απ' όλα».
·        Η αλήθεια είναι ότι πάντα …βάζει το χέρι του, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο… διότι είναι πολλά τα λεφτά…
·        Ο ΟΗΕ καταγγέλει ότι η Αλγερία  ανάγκασε κόσμο, υπό την απειλή όπλων, να περπατήσει χωρίς φαγητό ή νερό, κάτω από θερμοκρασίες που έφταναν και του 48 βαθμούς Κελσίου, προς τον βέβαιο θάνατο στην έρημο Σαχάρα... Οι καταγγελίες των μεταναστών επιβεβαιώνονται από βίντεο τα οποία δείχνουν εκατοντάδες ανθρώπους να σέρνονται κάτω από τον καυτό ήλιο, μέσα στην έρημο.
·        Έρμαια οι άνθρωποι …
·        Συνάντηση 1 ½ ώρας είχαν Κόρμπιν –Τσίπρας ,
·        Πάρτο αριστερά …
·        Από την Μει ζήτησε επιστροφή των γλυπτών…ωνωνωνωνων…

·        Η κυβέρνηση της Αλβανίας απορρίπτει την πρόταση να φιλοξενήσει κέντρα υποδοχής για μετανάστες και πρόσφυγες που θέλουν να φθάσουν σε κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τονίζει ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα.
·        Κάποιοι θεωρούν ότι οι δύο φτωχές χώρες, Αλβανία και πΓΔΜ, μπορούν να χρησιμεύουν ως στρατόπεδα συγκέντρωσης προσφύγων με "φτηνό ενοίκιο". Όμως, ταυτόχρονα, με τη στάση τους μεγεθύνουν τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν όταν ασχοληθούν σοβαρά με τα Βαλκάνια. 
·        Προς Ε.Ε: όταν θα λάβεις αυτό το.. γΡαμα η λύση θα είναι μακριά…
·         
·        Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος θα επιδώσει στον πρωθυπουργό μελέτη για το πού θα στοχεύουν οι φορολογικές ελαφρύνσεις , μείωση του ΕΝΦΙΑ,  μείωση των κοινωνικών εισφορών κ.λπ. ύψους 700 εκατ. για το 2019.
·        Κόψε κάτι, κόψε κάτι κόψε …
·        Γιώργος Λαζαρίδης «Δεν εξαγοράστηκα για να ανεξαρτητοποιηθώ και δεν πρόκειται να παραδώσω την έδρα»
·        Και …ποΝΗΡΕΥΣ…
·        Το ΒΗΜΑ: «Αν και το σενάριο εκλογών που θεωρείται πιθανό είναι αυτό του Μαΐου 2019, κάποιοι δεν αποκλείουν κάλπες μέσα στο φθινόπωρο. Ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται για κυβερνητική αλλαγή, με αποχώρηση Καμμένου κι ένταξη στη συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ άλλης κοινοβουλευτικής ομάδας».
·        Είναι δυνατόν να αποτύχουν αυτές οι …εκτιμήσεις;…

·        Αυτά  λέει Πηνελόπη Δελτα στα «Μυστικά του Βάλτου»
·        Αφιερωμένο στους ανιστόρητους …γκιουλέκες κάθε είδους.
·        Από την καταιγίδα στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα. Για ώρες από χθες το απόγευμα παρέμεναν κλειστές η παλαιά ε.ο. Αθήνας - Θήβας σε όλο το μήκος της, η παλαιά εθνική Αθηνών - Κορίνθου στη Νέα Πέραμο
·        Η καταιγίδα χτυπάει πάντα δυό φορές , τουλάχιστον…
·        Ο Ερντογάν …κέρδισε και αμέσως  στοχοποιήθηκαν 80 άτομα μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι, δημοσκόποι και ακαδημαϊκοί, όπως  ανακοίνωσε  ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Η είδηση  ήρθε στο φως της δημοσιότητας ύστερα από τη νίκη του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στις προεδρικές εκλογές της Τουρκίας. Την ίδια ώρα, το MHP ζήτησε από τον Τούρκο πρόεδρο να διατηρήσει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης της χώρας, η οποία είχε θεσπιστεί έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016.
·        Και η Τουρκία δυστυχώς  έχασε…
·        Viki: Με τον όρο Αποστασία ή Ιουλιανά περιγράφεται η πολιτική κρίση στην Ελλάδα, η οποία επικεντρώνεται στην παραίτηση του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου στις 15 Ιουλίου του 1965 και στο διορισμό, από τον βασιλιά Κωνσταντίνο, διαδοχικών πρωθυπουργών από το ίδιο το κόμμα του Γεωργίου Παπανδρέου, την Ένωση Κέντρου, για να τον αντικαταστήσει. Αυτοί οι πρώην υποστηρικτές του Γεωργίου Παπανδρέου που αποσκίρτησαν από την Ένωση Κέντρου αποκλήθηκαν αποστάτες. Η αποστασία προανήγγειλε μία παρατεταμένη περίοδο πολιτικής αστάθειας, η οποία αποδυνάμωσε τη μετεμφυλιακή δημόσια τάξη και τελικά οδήγησε στη Χούντα των Συνταγματαρχών το 1967.
·        Μητσοτάκης τότε  και τώρα…
·        Είναι στο DNA τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια: