ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Σ. Δανέλλης: Θα ήταν χρήσιμη εθνικά μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας


Θα ήταν χρήσιμο να υπήρχε μια εναλλακτική λύση από μια δημοκρατική κυβέρνηση συνεργασίας δήλωσε ο βουλευτής από το ΠΟΤΑΜΙ, Σπύρος Δανέλλης στην ΕΡΤ και στον ΑΝΤ1. Ο κ. Δανέλλης ξεκαθάρισε ότι είναι προσωπική του άποψη και μάλιστα «ρομαντική, ουτοπική» διότι δεν την υποστηρίζει κανείς στο ΠΟΤΑΜΙ ούτε κανείς άλλος.


Διευκρίνισε ότι μίλησε «για τους προοδευτικούς χώρους δηλαδή το ΚΙΝΑΛ. Θα ήταν χρήσιμο εθνικά αν μπορούσε να υπάρξει μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας για τους υπόλοιπους μήνες  με συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο σε 5 – 6 βασικά ζητήματα που συμφωνούμε ενόψει και του κρίσιμου ζητήματος του Μακεδονικού».

Οι κυβερνήσεις συνεργασίας θα είναι η κανονικότητα από εδώ και μπρος με βάση και την αναλογικοποίηση του εκλογικού συστήματος άρα δεν μπορεί οι κυβερνήσεις παρά να γίνονται στη βάση ενός συγκεκριμένου προγραμματικού πλαισίου και εκεί κρίνονται οι συγγένειες με βάση τις οποίες θα συγκυβερνήσεις.

Θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών όπως και το ΠΟΤΑΜΙ

Όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών θα την ψηφίσω όπως και το σύνολο των βουλευτών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.

:«Θεωρώ ότι η προοδευτική αντιπολίτευση, το ΚΙΝΑΛ σε μια κρίσιμη περίοδο -αφού λέμε ότι η συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ είναι παρά φύση - σε μια κρίσιμη συγκυρία, όπως αυτή που βρισκόμαστε, θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση, στη βάση ενός συγκροτημένου κυβερνητικού πλαισίου» δήλωσε και στον ΑΝΤ1.

Επανέλαβε ότι η παραπάνω άποψη είναι προσωπική του και δεν εκφράζει το σύνολο των βουλευτών του κόμματός του, ο Σπύρος Δανέλλης και διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στο Ποτάμι. «Και χθες δήλωνα ότι το Ποτάμι διάγει την πιο ώριμη περίοδό του. Όσο θα υπάρχει το Ποτάμι, θα είμαι στο Ποτάμι». «Δεν καλύπτομαι απόλυτα από τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς θα ήμουν στο ΣΥΡΙΖΑ. Αν αποφάσιζα να μετακινηθώ από το κόμμα μου, θα άφηνα την έδρα μου» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι χθες ο κ. Δανέλλης μιλώντας στην ΕΡΤ όπου και η επίμαχη δήλωση του υποστήριξε ότι: "Αν θεωρούμε ότι η συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ είναι πραγματικά δυσβάστακτη σε σχέση με το πολιτικό κόστος – πάντα μιλούσαμε για μια μη εκλεκτική συγγένεια που έδειξε τα όριά της σε πάρα πολλές περιπτώσεις -δική μου άποψη είναι ότι αν δεν είμαστε υποκριτές τότε θα πρέπει να προτείνουμε και εναλλακτική λύση. Δηλαδή στη θέση των ΑΝΕΛ θα έπρεπε να υπάρχει στήριξη από κάποιες από τις δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικές, μέσα σε ένα συγκεκριμένο προγραμματικό πλαίσιο".

Πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: