ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΝΔ: Μαύρο στην ΕΡΤ, ασυδοσία για καναλάρχες

«Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία του "μαύρου" στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση επιχειρεί να παραδώσει μαθήματα πολυφωνίας είναι τουλάχιστον αστείο, αν όχι προκλητικό» επισημαίνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία. 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για μετατροπή της ΕΡΤ σε ΣΥΡΙΖΑ Channel από το Μέγαρο Μαξίμου αναφερόμενο στη ροή του χθεσινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Ο Ν. Παππάς συνεχίζοντας, υπογραμμίζει πως «το ότι το "μνημόνιο Μητσοτάκη" -εκτός από χιλιάδες απολύσεις, καθήλωση μισθών και αποσάθρωση κοινωνικών δομών- περιλαμβάνει ένα νέο "μαύρο" στην ΕΡΤ, ασυδοσία για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και μη καταβολή τιμήματος για τις άδειες, είναι γνωστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: