ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Προσπάθεια του μιντιακού-επιχειρηματικού κατεστημένου

Με στόχο να πέσει η κυβέρνηση!

Για μία οργανωμένη και στρατηγικά σχεδιασμένη προσπάθεια εκ μέρους του παλιού πολιτικού συστήματος και του μιντιακού και επιχειρηματικού κατεστημένου με στόχο να πέσει η κυβέρνηση έκανε λόγο μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης. 


Η προσπάθεια αυτή, όπως τόνισε ο ίδιος, έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο του 2015, αλλά, «δεν έχει πετύχει και δεν θα πετύχει κι τώρα».

Ο Χρ. Καραγιαννίδης χαρακτήρισε περίεργο το γεγονός της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γ. Λαζαρίδη η οποία ήρθε λίγες ημέρες μετά την συζήτηση επί της πρότασης μομφής, στην οποία ήταν εισηγητής. 

Έκανε δε λόγο για «προσπάθεια δημιουργίας θέματος στην κυβέρνηση», ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως «αυτό δεν έχει πλήξει ούτε κατ’ ελάχιστον τη συνοχή της ΚΟ και της κυβέρνησης». 

Εντύπωση προκαλεί σύμφωνα με τον ίδιο, ότι αν διαβάσει κανείς τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, θα νομίζει ότι υπάρχει μαζική αποχώρηση βουλευτών.

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ 
Κόκκινο Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: