ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Ρ. Σβίγκου: Συγκλίσεις μόνον με βάσει το πρόγραμμα

«Αυτό που υπάρχει από την πλευρά μας και είναι δημόσιο, δεν είναι καθόλου υπόγειο και δεν αφορά σε συζητήσεις σε κλειστά γραφεία, είναι η ανοιχτή μας πρόσκληση για προγραμματικές συγκλίσεις με δυνάμεις της κεντροαριστεράς και με ανθρώπους προερχόμενους από την κεντροαριστερά» δηλώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ρ.Σβίγκου αναφορικά με τις «εφεδρείες» από άλλα κόμματα.


Η ίδια ξεκαθαρίζοτνας ότι «δεν λειτουργούμε με τη λογική των εφεδρειών, ούτε θεωρούμε ότι μπορεί να υπάρχει μια τέτοια εργαλειακή αντιμετώπιση της πολιτικής, των πολιτικών συμμαχιών και των βουλευτών», τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ότι αν και υπάρχουν διαφωνίες με τους ανθρώπους που δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ «μπορούμε να συμφωνήσουμε σε συγκεκριμένες προγραμματικές κατευθύνσεις, είτε αυτές αφορούν στην οικονομία και το σχέδιο της χώρας για την επόμενη ημέρα, είτε αφορούν στην εξωτερική πολιτική, όπως η συμφωνία με τη FYROM».

Για τον Σπύρο Δανέλλη και το «Ποτάμι», η Ρ. Σβίγκου σημείωσε ότι αν και ο ίδιος ο κ. Δανέλλης «έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει διαφωνίες με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν πρόκειται να έρθει στον ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια στιγμή αναγνωρίζει τις συζητήσεις και τις συγκλίσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της υπόλοιπης κεντροαριστεράς».

Η ίδια δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ο« Σταύρος Θεοδωράκης, παρά τις διαφωνίες οι οποίες είναι δηλωμένες και δημόσιες ανάμεσα στα δύο κόμματα, έχει κρατήσει μια στάση η οποία τον τιμά, ακριβώς επειδή δεν άλλαξε θέση, παρόλο που και ο ίδιος πιέστηκε πολύ και στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής αλλά και από άλλες δυνάμεις. Ανεξάρτητα από την πολιτική τοποθέτηση που έχει κάποιος, πρέπει να τιμούμε μια τέτοια πολιτική στάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: