ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Σβίγκου: Λυσσαλέα προσπάθεια να ρίξουν την κυβέρνηση

"Η κυβερνητική πλειοψηφία είναι σταθερή και μάλιστα πολιτικά η κυβέρνηση είναι και πιο ισχυρή από ποτέ, με δεδομένο το νέο περιβάλλον με την έξοδο από τα μνημόνια και τη ρύθμιση για το χρέος" σημείωσε με νόημα η Ρ. Σβίγκου.
“Ακόμα πιο λυσσαλέα είναι η προσπάθεια επιχειρηματικών συμφερόντων για να πέσει η κυβέρνηση" παρατηρεί η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Σβίγκου, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του κ. Λαζαρίδη. 

Η ίδια σημείωσε επίσης, ότι η επίθεση επιχειρηματικών συμφερόντων απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, δεν είναι καινούρια «αλλά μετά τις τελευταίες θετικές εξελίξεις για τη χώρα και την οικονομία, ο πόλεμος αυτός περνά σ' ένα άλλο επίπεδο».

«Αυτό που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή τη ΝΔ, αλλά και τα επιχειρηματικά συμφέροντα που τη στηρίζουν, δεν είναι η συμφωνία με την πΓΔΜ. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να πέσει αυτή η κυβέρνηση όσο το δυνατόν νωρίτερα» τόνισε και πρόσθεσε, ότι «ο ίδιος ο κ. Λαζαρίδης θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να εξηγήσει τι έχει μεσολαβήσει και τι τελικά τον ωθεί σε αυτήν την ανεξαρτητοποίηση. Και γιατί ανεξαρτητοποιείται και δεν παραιτείται από την έδρα του. Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να τα απαντήσει ο ίδιος και έχει αργήσει να το κάνει».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε σε συνέντευξή της στο «Ραδιόφωνο 24/7»,  ότι «η κυβερνητική πλειοψηφία είναι σταθερή και μάλιστα πολιτικά η κυβέρνηση είναι και πιο ισχυρή από ποτέ, με δεδομένο το νέο περιβάλλον στο οποίο εισέρχεται η χώρα και τις νέες δυνατότητες που ανοίγει η έξοδος από τα μνημόνια και η ρύθμιση για το χρέος».

Πρόσθεσε δε, ότι η κυβέρνηση είναι «στην καλύτερή της στιγμή» από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και σήμερα «ακριβώς επειδή έχει πετύχει το βασικό στόχο της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια» .
«Αυτό είναι κάτι που ο κ. Μητσοτάκης, όσες φορές και αν μιλήσει για 4ο, 5ο, 6ο ή 14ο μνημόνιο, δεν μπορεί να το υποτιμήσει και δεν μπορεί να το αποκρύψει» είπε.

Αναφερόμενη στα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη και στη ΝΔ, η κ. Σβίγκου σημείωσε, ότι «η συζήτηση στη Βουλή για την ΠΓΔΜ δεν έγινε με όρους συμφωνιών ή διαφωνιών επί των διαπραγματεύσεων με την πΓΔΜ, αλλά με όρους «εθνικής προδοσίας», «εθνικής μειοδοσίας» και ούτω καθεξής, αυτό προφανώς προσπαθεί να καλλιεργήσει ένα κλίμα διχασμού, ότι κάποιοι είναι περισσότερο πατριώτες και ότι ορισμένοι αγαπούν περισσότερο την Μακεδονία μας από κάποιους άλλους» και τόνισε ότι «δεν θα έπρεπε ο κ. Μητσοτάκης να παίζει με τη φωτιά».

Όπως είπε «η Χρυσή Αυγή όχι απλώς δεν απομονώνεται, αλλά τροφοδοτείται από μια τέτοια φρασεολογία και αυτό είναι κάτι το οποίο το έκανε και ο κ. Σαμαράς όταν ήταν πρωθυπουργός, όπως θυμάστε με τη θεωρία των δυο άκρων και το πλήρωσε και ο ίδιος».

«Δεν πρόκειται να πάρουμε την άδεια από κανέναν για να πραγματοποιήσουμε την οποιαδήποτε πολιτική εκδήλωση. Και μάλιστα όχι μόνο εμείς αλλά και οποιοδήποτε κόμμα, δεν θα πάρει άδεια σε μια δημοκρατική χώρα όπως είναι η δική μας» κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: