ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Και πάλι το Μεσολόγγι τόπος δράσης κυκλωμάτων




Δύο παρανομούντα πολιτικά πρόσωπα, στελέχη της ΝΔ, υπηρετούνται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έπεσαν στα χέρια της ΕΛΑΣ. 
 
Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου ο ένας, πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο άλλος, συνελήφθησαν από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλωμάτων παράνομων ελληνοποιήσεων, της τρίτης αυτής, ενώ έχουν προηγηθεί από τον Μάρτιο και άλλες δύο με συμμετοχή δημοσίων υπαλλήλων αλλά και αστυνομικών.

Το κύκλωμα μετέφερε αλλοδαπούς από την Αθήνα στις «φιλικές» πόλεις και κυρίως στο Μεσολόγγι, όπου τους εμφάνιζε να εργάζονται, και με την «συνεργασία» των συλληφθέντων στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης, υπέβαλλαν τα σχετικά έγγραφα, τα οποία θεωρούνταν ως γνήσια και λάμβαναν τις ελληνοποιήσεις χωρίς να γίνονται οι σχετικοί έλεγχοι.

Υπενθυμίζεται ότι και πάλι από το Μεσολόγγι, στο πρόσφατο παρελθόν, γίνονταν εξαγωγή παράτυπων μεταναστών με την συνδρομή της εκεί αερολέσχης.

Η πρώτη επιχείρηση σύλληψης που έγινε από την ΕΛΑΣ το Μάρτιο, αφορά παράνομη είσοδο από το αεροδρόμιο Βενιζέλος με συμμετοχή 12 ατόμων, ενώ η δεύτερη αφορούσε κατασκευή πλαστών διπλωμάτων οδήγησης, με συμμετοχή 15 ατόμων και την σύνταξης ογκώδους φακέλου δικογραφίας με  τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χαράλαμπο Λακαφώση να έχει την ευθύνη.

Στο κύκλωμα πιθανόν εμπλέκονται και άλλα στελέχη της περιφέρειας, κυρίως από τη ΝΔ, αφού
εκτός από το Μεσολόγγι και την Αθήνα , η επιχείρηση της ΕΛΑΣ έλαβε χώρα στη Λευκάδα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα και την Αλεξανδρούπολη, ενώ επιπλέον το κύκλωμα επιχείρησε δραστηριοποίηση σε Πρέβεζα, Καρπενήσι, Καστοριά και άλλες πόλεις. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο σύζυγος μίας εκ των επτά δικηγόρων που συμμετείχαν και συνελήφθησαν είναι μέλος της φρουράς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη.

Συνολικά συνελήφθησαν 23 άτομα, ενώ στο κύκλωμα συμμετείχαν 7 δικηγόροι, 5 δημόσιοι υπάλληλοι στελέχη της περιφέρειας καθώς και ένας υπάλληλος δημόσιου νοσοκομείου.
Επίσης, συνελήφθησαν και 2 Αιγύπτιοι πλαστογράφοι, οι οποίοι χορηγούσαν έγγραφα σε αλλοδαπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: