ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης ΕΕΣΠ


Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις εργασίες της η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού  Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2018 στα γραφεία του ΕΕΣΠ με βασικό θέμα την τροποποίηση του Καταστατικού του Συλλόγου.  

Πριν την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην Προέδρου και Μέλους του Δ.Σ. του ΕΕΣΠ, και πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ηλία Παυλίδη.


Η ανάληψη αρμοδιότητας εκ μέρους του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών για τη συμμετοχή του στο νέο πρόγραμμα για τα «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» απαιτεί ένα σύγχρονο καταστατικό με αναβαθμισμένους σκοπούς και μέσα. Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την τροποποίηση του Καταστατικού και πλέον θα δρομολογηθεί η διαδικασία για την υποβολή πρότασης εκ μέρους του Συλλόγου στο ΕΠΑΝΕΚ.

Η Πάτρα μαζί με άλλες τρεις πόλεις (Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Πειραιάς) είχαν το πλεονέκτημα να εφαρμόσουν το πρόγραμμα των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου (Open Mall) πιλοτικά.  Στην πόλη μας, η πιλοτική φάση μετά και από δύο ελέγχους από κλιμάκια του Υπουργείου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Τώρα, με επέκταση του προγράμματος σε πολλούς Εμπορικού Συλλόγους της χώρας, δίνεται δυνατότητα για παρεμβάσεις αναβάθμισης της λειτουργικότητας και της αισθητικής των Εμπορικών Ιστορικών Κέντρων με τη συνεργασία των οικείων Δήμων καθώς και δράσεις συνεργασίας και προβολής των μικρομεσαίων συμμετεχουσών επιχειρήσεων. Το καταναλωτικό κοινό θα έχει ιδιαίτερα οφέλη από στοχευμένες προωθητικές ενέργειες αλλά και από την υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.  Με την ολοκλήρωση και επιτυχία αυτής της φάσης, το πρόγραμμα θα μπορέσει να επεκταθεί και σε συνοικιακές εμπορικές αγορές της πόλης μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: