ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Σχέδιο νέας αποστασίας με αιχμή τον Λαζαρίδη των ΑΝΕΛ

«Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη Δικαιοσύνη»
 
Επίθεση σε επιχειρηματικά συμφέροντα σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Γιώργου Λαζαρίδη, εξαπέλυσε σήμερα το Μαξίμου. Η ημέρα δεν ξημέρωσε καλά για την κυβερνητική πλειοψηφία αφού φαίνεται να ευοδώνεται το πρώτο μέρος του σχεδίου αποσταθεροποίησης της κυβερνητικής πλειοψηφίας που πλέον στηρίζεται σε δύο ψήφους.


«Συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στον Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη, λειτουργώντας για λογαριασμό Μητσοτάκη απεργάζονται εδώ και καιρό σχέδιο νέας αποστασίας. Είναι προφανές το γιατί» αναφέρουν συγκεκριμένα κυβερνητικές πηγές.

«Η έξοδος από τα μνημόνια, το τέλος της λιτότητας, η ελάφρυνση του χρέους αφαιρεί κάθε επιχείρημα από τον κο Μητσοτάκη που βιάζεται εξάλλου να προλάβει τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματά του με τη Δικαιοσύνη. Είμαστε βέβαιοι ότι δε θα τα καταφέρουν. 

Ο ελληνικός λαός έχει ήδη καταλάβει το σχεδιασμό τους και θα τιμωρήσει τους αποστάτες» σημειώνουν οι ίδιες πηγές και καλούν τον Γ. Λαζαρίδη να παραδώσει την έδρα του: «Ο κος Λαζαρίδης καλείται να αποδείξει, με την απόφασή του να παραδώσει την έδρα του, αν αποτελεί ή όχι μέρος του παραπάνω σχεδιασμού».

Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται η δήλωση Τζανακόπουλου:

«Η κυβερνητική πλειοψηφία, όχι μόνο δεν απειλείται, αλλά είναι απολύτως σταθερή» ήταν το μήνυμα που έστειλε. «Μου κάνει πραγματικά εντύπωση η ώρα κατά την οποία έρχεται αυτή η ανεξαρτητοποίηση, όταν η χώρα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα με την έξοδο από την μνημονιακή επιτροπεία, λίγες μέρες μετά από μια κρισιμότατη και ιστορική απόφαση του Eurogroup. Επομένως νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερες εξηγήσεις από την πλευρά του κ. Λαζαρίδη από όσες δίνει με την επιστολή της ανεξαρτητοποίησης του».

Να παραδώσει την έδρα του, καθώς κάθε «άλλη απόφασή του θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών» διαμήνυσε στον Γ. Λαζαρίδη ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Αλλιώς η στάση του
«θα τον κατατάξει στην κατηγορία των αποστατών» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γ. Λαζαρίδης που επικαλείται την Συμφωνία των Πρεσπών για να δικαιολογήσει την αποστασία του, στην επιστολή του επισημαίνει ότι η συμφωνία για το «Μακεδονικό» πρέπει να υπερψηφιστεί από πλειοψηφία 3/5 των βουλευτών!

Απαντώντας στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, η Ν.Δ. μιλά για "πανικό" της κυβέρνησης υπογραμμίζοντας ότι: «Οι ένοικοι του Μαξίμου βρίσκονται πλέον σε πανικό γιατί συνειδητοποιούν ότι καταρρέουν. Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις… το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: