ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Απόπειρα εισβολής στο γραφείο του βουλευτή Κατσίκη


Άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας που έκανε λόγο σύμφωνα με τον βουλευτή για τρομοκρατική ενέργεια

Επίθεση στο γραφείο του κατήγγειλε  ότι δέχθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκης και προσπάθεια εισβολής  από άτομα με καλυμμένα πρόσωπα. Απεφεύχθη με την άμεση αντίδραση των συνεργατών του όπως ο ίδιος είπε στην ΕΡΤ.

Άμεση ήταν η αντίδραση της αστυνομίας που έκανε λόγο σύμφωνα με τον βουλευτή για τρομοκρατική ενέργεια. Ο κ. Κατσίκης δήλωσε ότι δέχεται εδώ και 10 μέρες απειλές κατά της ζωής του, για τις οποίες είχε ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές.

Την απόπειρα εισβολής σχολίασε στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ., Πάνος Καμμένος:
 
Την ώρα που ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης ήταν στον ΑΝΤ1 κουκουλοφόροι προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του. Τι άλλο περιμένει ο εισαγγελέας για την τεκμηρίωση του αδικήματος των προκαταρκτικών πράξεων για ανατροπή του πολιτεύματος.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ

ΑΝΕΛ: Έπεσαν οι κουκούλες του Ρουβίκωνα, έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο



«Η ανάληψη ευθύνης από τον Ρουβίκωνα για την εισβολή στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Κατσίκη είναι αποκαλυπτική προθέσεων και στοχεύσεων» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Μόνο τυχαίο δεν είναι τα γεγονός ότι η επιχείρηση εκφοβισμού και τρομοκράτησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ από τη συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται να συνδυάζεται με την εξέλιξη ενός οργανωμένου σχεδίου αποσταθεροποίησης της κυβερνητικής πλειοψηφίας από επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα» σημειώνει ο Θ. Τοσουνίδης και προσθέτει:

«Έπεσαν οι κουκούλες, οι κουκουλοφόροι αποκαλύφθηκαν. Οι κουκουλοφόροι του Ρουβίκωνα έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο. Στόχευαν στον εκφοβισμό και στο φίμωμα της φωνής των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και επεδίωξαν να ποδηγετήσουν απροκάλυπτα τον τρόπο λειτουργίας του Δημοκρατικού πολιτεύματος. Να το ξέρουν όμως, η επιχείρηση τρομοκράτησης πέφτει στο κενό.

Οι βουλευτές και τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν εκφοβίζονται και δεν φιμώνονται. Παραμένουν όρθιοι στις επάλξεις, ταγμένοι στις αρχές και τις αξίες που υπηρετούν. Η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν τρομοκρατούνται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κ. Κατσίκης: Δεν ήταν ο «Ρουβίκωνας» που επιχείρησε

Δεν υπάρχουν σχόλια: