ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Δεν παραδίδει την έδρα του ο Γιώργος Λαζαρίδης


Και ο κ. Κατσίκης τον κάλεσε να παραδώσει την έδρα του και να μην δημιουργεί το πρόβλημα στο κίνημα



«Δεν εξαγοράστηκα από κανένα για να αποχωρήσω από τους ΑΝΕΛ» δήλωσε ο ανεξάρτητος από χθες βουλευτής Γιώργος Λαζαρίδης στον ΑΝΤ1.

Δήλωσε ενοχλημένος από τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφορικά με το θέμα της διευρυμένης πλειοψηφίας 180 βουλευτών για τη συμφωνία όταν θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή. 

Δεν το σκέφτηκε όταν χειροκροτούσε στο Ζάππειο πανηγυρίζοντας τη συμφωνία στο Eurogroup υπογραμμίζουν βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ.

Ο κ. Κατσίκης τον κάλεσε να παραδώσει την έδρα του και να μην δημιουργεί το πρόβλημα στο κίνημα με την ανεξαρτητοποίησή του, ωστόσο ο κ. Λαζαρίδης επέμεινε παρά του ότι βγήκε ως βουλευτής βγήκε «με λίστα» όπως δήλωσε ο συνάδερφός του των ΑΝΕΛ.

«Ο κ. Λαζαρίδης πρέπει να παραδώσει την έδρα του» δήλωσε στο ΣΚΑΙ ο γραμματέας των ΑΝΕΛ κ.  Δρόσος τονίζοντας ότι «δεν θα κάνουμε τη χάρη στους εκφραστές της διαφθοράς και της διαπλοκής. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει το έργο της».
]
Επίσης κατήγγειλε ότι δέχονται απειλές βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι «ορισμένοι ρυμουλκούνται συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα» όταν μιλούσε σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λαζαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: