ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Nέο πρόγραμμα χρηματοδότησης επιχειρήσεων από ΕΤΕπ




Ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης, ύψους 400 εκατ. ευρώ, που απευθύνεται σε ελληνικές επιχειρήσεις, για τη μίσθωση εξοπλισμού και ακινήτων, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ).



«Η διασφάλιση της πρόσβασης των επιχειρήσεων σε χρηματοδότηση είναι καθοριστικής σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη. Η πρόσβαση σε υπηρεσίες χρηματοδοτικής μίσθωσης είναι το κλειδί για τις εταιρείες που ασχολούνται με την παραγωγή, τον αγροτικό τομέα, τις κατασκευές και άλλους οικονομικούς κλάδους» ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ΕΤΕπ, αρμόδιος για τις χορηγήσεις στην Ελλάδα, Τζόναθαν Τέιλορ, προσθέτοντας ότι αυτή η νέα πρωτοβουλία τής ΕΤΕπ θα δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις ανά τη χώρα να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο, σύγχρονο εξοπλισμό και καλύτερες κτιριακές εγκαταστάσεις.


Το νέο πρόγραμμα θα στηρίξει τη χρηματοδοτική μίσθωση μέσω των Alpha Leasing, Εθνική Leasing, Eurobank Leasing και Piraeus Leasing σε μικρομεσαίες επιχερήσεις.

«Kαλές ειδήσεις» για την ελληνική Οικονομία
 
Συνεχίζονται οι “καλές ειδήσεις” για την ελληνική Οικονομία μετά και την αναβάθμιση του οίκου αξιολόγησης Standard & Poor’s. Χθες, ήρθε η σειρά του ESM να στείλει το μήνυμα προς τους επενδυτές ότι η Ελλάδα αποκαθίσταται πλήρως ως εκδότης ομολόγων, κάτι το οποίο σημαίνει ότι η χώρα μας θα μπορεί να βγαίνει κανονικά στις αγορές, σημειώνει το πόρταλ avgi.gr. Την ίδια ώρα, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος επισήμανε χθες ότι μετά τη συμφωνία και την έξοδο από το Μνημόνιο θα αυξηθεί και ο ρυθμός βελτίωσης στην τσέπη του Έλληνα πολίτη.

Στην τελευταία απόφαση του Eurogroup για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και την ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος αναφέρεται, μεταξύ άλλων, το ενημερωτικό σημείωμα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας προς τους επενδυτές, τονίζοντας ότι η χώρα αποκαθίσταται πλήρως ως εκδότης στην αγορά κρατικών ομολόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: