ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Επιλεκτική δικαστική δίωξη για προστασία του ΣΚΑΪ!

Αθωώθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το μέλος της ομάδας «Ρουβίκωνας» που δικάστηκε για την ανάρτηση του κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Το δικαστήριο κήρυξε αθώο τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για εφαρμογή της διάταξης βάση της οποίας ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος του.



Αντίθετη γνώμη διατύπωσε νωρίτερα ο Εισαγγελέας Έδρας ο οποίος ζήτησε από τον δικαστή να κηρύξει ένοχο τον κατηγορούμενο.

Η ποινική δίωξη για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος που άσκησε χθες ο Εισαγγελέας σε βάρος του μέλους της ομάδας «Ρουβίκωνας» και συνελήφθη έπειτα από ανάρτησή του κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, προκάλεσε αμφίσημους σχολιασμούς καθώς αναρτήσεις, πολύ χειρότερες καθημερινά βλέπουν το φως στο διαδίκτυο, αλλά εισαγγελέας δεν ενεργοποιείται. Παράδειγμα ο παπάς στην Ρόδο, που σκυλοβρίζει την κυβέρνηση και τους υπουργούς, αλλά και τον πρωθυπουργό, με λέξεις χαμετυπείου, από το βήμα του Ναού στην Ρόδο. 

Και ο εισαγγελέας εφετών ενεργοποιήθηκε μετά από δύο εβδομάδες και μόνον έπειτα από συνέντευξη του Υπ. Εξ., ο οποίος αναρωτήθηκε που είναι εισαγγελέας να παρέμβη. Και παρενέβη όσον αφορά το σκέλος της απειλής κατά της ζωής και της οικογενείας του υπουργού. Για την προσβολή στα θεία, αφού οι βωμολοχίες εξαπολύονταν μέσα στον ναό, γιατί δεν υπέπεσαν στην αντίληψη του εισαγγελέα; Στο μεταξύ το βίντεο αυτό έχει τουλάχιστον 75 χιλ. επισκέψεις μέχρι σήμερα. Γιαυτό η ποινική δίωξη κατά του νεαρού θεωρείται από σοβαρούς σχολιαστές ως επιλεκτική!

Ο κατηγορούμενος, που παραπέμφθηκε σε δίκη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, έγραψε χθες στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω... Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαΐδια του».

Και ο εισαγγελέας έσπευσε να προστατέψει τον ΣΚΑΪ, μην τυχόν και πέσει στην οργή των δημοσιογράφων του, που καθημερινά με τις ψεύτικες παραπλανητικές ειδήσεις του εξοργίζει κόσμο και κοσμάκη! 



Στο θέμα αναφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου σήμερα και ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης στην ΕΡΤ1. «Υπάρχουν καθημερινά χιλιάδες αναρτήσεις στο fb και στην προσωπική μου σελίδα που απειλούν με κρεμάλες και δολοφονίες. Περιμένω από την Δικαιοσύνη να ενεργεί σε αυτά τα θέματα χωρίς δύο μέτρα και δύο σταθμά, με την ίδια ευσυνειδησία και ταχύτητα στην εφαρμογή του Νόμου» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. από τον Ν. Κοτζιά.  Στην σελίδα fb του χρήστη με τίτλο  Γιώργου Μόσχου. για να ακούσετε ντον παππά στη Ρόδο τις βρισίδι ρίχνει μέσα στην εκκλησία

Δεν υπάρχουν σχόλια: