ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Εκ νέου Πρόεδρος της Διαμεσογειακής Επιτροπής


«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου να κάνουμε όλοι μαζί και τα επόμενα βήματα για την περίοδο 2018-2020» είπε ο Α. Κατσιφάρας, για την εκλογή του, άνευ ανθυποψηφιότητας.

 Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας εξελέγη στη Γενική Συνέλευση της Πάτρας 

Την προεδρία της Διαμεσογειακής Επιτροπής της Διάσκεψης των Παράκτιων Περιφερειών της Ευρώπης (CPMR) για τα δύο επόμενα χρόνια ανέλαβε εκ νέου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μετά την ομόφωνη εκλογή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα στη διάρκεια της ψηφοφορίας για το νέο Πολιτικό Γραφείο και τον νέο Πρόεδρο που έγινε σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, στη Γενική Συνέλευση της Διαμεσογειακής που πραγματοποιείται στην Πάτρα.
Η εκλογή του Περιφερειάρχη έγινε με απόλυτη  συναίνεση, ενώ εξαρχής η υποψηφιότητα είχε γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τις Μεσογειακές Περιφέρειες, αναγνωρίζοντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έτσι,  κανείς άλλος δεν έθεσε υποψηφιότητα.
«Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου να κάνουμε όλοι μαζί και τα επόμενα βήματα για την περίοδο 2018-2020. Η τιμητική εκ νέου εκλογή μου στο αξίωμα του Προέδρου της Διαμεσογειακής Επιτροπής με επιφορτίζει με υποχρεώσεις και ευθύνες. Θα συνεχίσουμε την πορεία μας σε πνεύμα συνεννόησης, συνεργασίας, συναντίληψης και συναίνεσης» ανέφερε κατά την ομιλία του ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας ζητώντας τη συνεργασία όλων των μελών της Διαμεσογειακής Επιτροπής για την επίτευξη των κοινών στόχων, προτάσσοντας πάντα την αλληλοκατανόηση και την αλληλεγγύη.
Η Εκλογή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας  Απόστολου Κατσιφάρα στην προεδρία της Διαμεσογειακής Επιτροπής, στο σύνδεσμο: https://youtu.be/PdiwO5bXzuA
Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου
Για το περιεχόμενο  της Γενικής Συνέλευσης της Διαμεσογειακής Επιτροπής και τους στόχους της νέας θητείας στην Προεδρία, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 13.30 στο ξενοδοχείο «Αστήρ», όπου φιλοξενούνται για δεύτερη μέρα οι εργασίες της Επιτροπής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: