ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της με λογικές Μαφίας

Π. Ρήγας: Το σύστημα διαπλοκής κάνει την ύστατη απέλπιδα προσπάθεια

«Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της, τη στιγμή που η χώρα αφήνει πίσω της την εποχή των μνημονίων» δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, τονίζοντας ότι «ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο ελληνικός λαός θα τους κάνουν τη χάρη».


«Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης της χώρας. Αρχικά, βασιζόταν στις ελπίδες αποτυχίας της κυβέρνησης στο έργο της, στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην προσπάθεια κλονισμού των σχέσεων μας με τους ευρωπαίους εταίρους. Αφού και η κυβέρνηση πέτυχε και οι εταίροι τη στήριξαν, τώρα που η χώρα βγαίνει επιτέλους από την εποχή των μνημονίων το σύστημα διαπλοκής κάνει μία ύστατη απέλπιδα προσπάθεια. Παίζει τα ρέστα του με λογικές Μαφίας και Εσκομπάρ» σημείωσε ο Π. Ρήγας μιλώντας στον Alpha 98,9.

«Είδαμε τον κ. Λαζαρίδη, που υπήρξε εισηγητής ενάντια στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης και παρέστη στο Ζάππειο, να ανεξαρτητοποιείται λίγες μέρες μετά, με σαθρά επιχειρήματα.  Συμπληρωματικά σε αυτό το σχέδιο, είδαμε χθες δημοσιεύσεις από συγκεκριμένο «κομιστή» περί κρεμάλας και τάλαρων, για την οποία ευθέως ζητώ την παρέμβαση του Εισαγγελέα» τόνισε και συμπλήρωσε:

Τ«η στιγμή που η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια και την επιτροπεία και έχει μια πολύ διαφορετική οικονομία, είναι εξοργιστικά ιδιοτελής αυτή η προσπάθεια αποσταθεροποίησης. Ούτε η κυβέρνηση, ούτε ο ελληνικός λαός θα τους κάνουν τη χάρη. Ούτε αφελείς είμαστε, ούτε θα χαραμίσουμε τις προσπάθειες του ελληνικού λαού. Όλοι θα κριθούν στις επόμενες εκλογές, στο τέλος της κυβερνητικής θητείας, τον Σεπτέμβρη του 2019».

Αναφερόμενος στην Μάνδρα, δήλωσε ότι «η Περιφέρεια Αττικής και η κα. Δούρου προσωπικά, έχουν κάνει μέχρι σήμερα εξαιρετικό έργο σε όλα τα πεδία και έχουν προχωρήσει με  ταχύτητα και αποτελεσματικότητα έργα που εκκρεμούσαν εδώ και χρόνια. Γνωρίζω πως τόσο τα αρμόδια υπουργεία όσο και η Περιφέρεια κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να περιοριστεί η έκταση του προβλήματος στη Μάνδρα. 

Είναι γνωστές οι ευθύνες των προηγούμενων διοικήσεων της Περιφέρειας για αντιπλημμυρικά έργα που δεν ολοκληρώθηκαν ή δεν ξεκίνησαν ποτέ, όσο και του Δήμου για τα μπαζωμένα ρέματα σε εκτάσεις ιδιοκτησίας του.  Η Περιφέρεια Αττικής έχει στείλει με την ένδειξη του κατεπείγοντος αντιπλημμυρικά σχέδια στο Ελεγκτικό Συνέδριο, δυστυχώς όμως εκκρεμεί ακόμα η έγκρισή τους. Όπως ξέρετε οι νομικές διαδικασίες έχουν τους δικούς τους όρους και ούτε η κα. Δούρου, ούτε κανείς άλλος μπορούν να παρέμβουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: