ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Τρεις ελληναράδες όλοι κι όλοι στο Λονδίνο! Τι να θέλουν;

Δέκα ελληναράδες στο Λονδίνο, έξω από την ελληνική πρεσβεία, τι γυρεύουν; Την Γοργόνα του Μέγαλέξανδρου! Οι ίδιοι στην από κάτω φωτογραφία δεν φαίνεται να την έχουν βρει ακόμη. Υπομονή!

 
Ένας Σπαρτιάτη, ένας Μακεδόνας και ένας Αγρινιώτης τραγούδησαν την του Αλεξάνδρου χώρα, σε  άδειο δρόμο και έγιναν... είδηση!


«ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ»

 

Εόιμαστε δυό, είμαστε τρεις, είμαστε... δεν έχουμε αλλους!
Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται οι εκδηλώσεις οργής κατά του Έλληνα πρωθυπουργού στο Λονδίνο, αναφέρει σε σημερινή ανταπόκρισή της από το Λονδίνο η εφημερίδα ΑΥΓΗ.

Σχετικά για τις στημένες αυτές εκδήλωσεις, που υπερπροβάλλονται από τα συστημικά ΜΜΕ αναφέρει: «Έτσι, τρία άτομα (ολόκληρα και όχι περίπου,  σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες, βλέπε αριστερά) με δυο ελληνικές σημαίες και ένα πανό που έγραφε "Είστε προδότες" συγκεντρώθηκαν έξω από την Ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο» με την ευκαιρία της συνάντησης του Έλληνα Πρωθυπουργού με την ομόλογό μτου της Βρετανίας.

Παράλληλα αναφερόμενος ο ΣΥΡΙΖΑ στην αρθρογραφία της πουπουλίστικης φασιστικής φυλλάδας του εγκαλούμενου από την Δικαιοσύνη Θέμου Αναστασιάδη, τονίζει: 


«Αυτή τη φορά κατάφερε με το άρθρο του για τις κρεμάλες να βγάλει στην επιφάνεια ό,τι πιο απεχθές, διχαστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, δυσώδες μπορεί να συλλάβει μια διεστραμμένη, φαιά φαντασία», σημείωσε για τον εν λόγω.


«Μετά από τα..."περίπου τέσσερα" άτομα- όπως γράφουν αντιπολιτευόμενα site- που διαμαρτυρήθηκαν προχθές  που ενέπνευσαν το αγωνιστικό φρόνημα του υπερασπιστή της πατρίδας μας, Θέμου Αναστασιάδη- "οπουδήποτε αλλού εντός και εκτός της χώρας, θα βρίσκει απέναντί του τον Ελεύθερο Έλληνα, ο οποίος θα τον ξεφτιλίζει ανεμπόδιστος, με κέρματα, "κρεμάλες", και ακτιβισμό", έγραφε ο εκδότης του Πρώτου Θέματος στο άρθρο του, που απειλεί τον πρωθυπουργό αλλά και τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ εν γένει- , σήμερα οι μαζικές λαϊκές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν.

Έτσι, τρία άτομα (ολόκληρα και όχι περίπου,  σύμφωνα με τα ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες) με δυο ελληνικές σημαίες και ένα πανό που έγραφε "Είστε προδότες" συγκεντρώθηκαν έξω από την Ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο. Όπως διαβάζουμε μάλιστα από σχετική δημοσίευση επρόκειτο για έναν Σπαρτιάτη, έναν Μακεδόνα και έναν Αγρινιώτη. 

Οι αντιδράσεις όμως κορυφώθηκαν πριν λίγη ώρα έξω από το Bussines School όπου μιλάει ο Αλ. Τσίπρας. Δέκα άτομα της "πρωτοβουλίας πολιτών που έχει στόχο την αλλαγή ολόκληρου του πολιτικού συστήματος" υπό τον τίτλο "Το Δέλτα Πολιτική Επανάσταση", οργάνωσαν διαμαρτυρία μέσω της σελίδας στο facebook "Εξώδικο- Μακεδονία".

Αν και όπως προειδοποιούσαν στην σελίδα τους, η διαμαρτυρία θα πραγματοποιούταν, μόνο "εάν συγκεντρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός ατόμων μεχρι τις 14.00", οι θαραλλέοι Μακεδονομάχοι του Λονδίνου το τόλμησαν. Βέβαια δημουργήθηκε ένα μικρό πρόβλημα όταν ξεκίνησαν να τραγουδάνε το "Μακεδονία ξακουστή" αφού οι στίχοι ζόρισαν λίγο το πλήθος, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο. Δεν ξέρουμε εαν γίνονται... αεροψεκασμοί στο Λονδίνο. Ξέρουμε σίγουρα ότι αυτές τις "συγκεντρώσεις" τα ελληνικά ΜΜΕ τις προέβαλλαν με χαρά. 

Λογικό. Το ίδιο δεν έκαναν και με τις - αληθινές- συγκεντρώσεις όλα τα χρόνια των μνημονιακών κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ;

Ααα, όλα κι όλα, εδώ σε αυτή τη φωτογραφία συμμετέχουν ολόκληρη δέκα (10) χιλιάδες ελληναράδες! Θαυμάστε τους. Όχι πορεία στο κέντρο του Λονδίνου δεν τόλμησαν. Η ελληνική τομάτα εισάγεται με φθηνές τιμές!


Στον Αναστασιάδη ανατέθηκε η παραγωγή και διάθεση δημοσιογραφικών λυμάτων
 

«Αυτή τη φορά κατάφερε με το άρθρο του για τις κρεμάλες να βγάλει στην επιφάνεια ό,τι πιο απεχθές, διχαστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, δυσώδες μπορεί να συλλάβει μια διεστραμμένη, φαιά φαντασία», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Θ. Αναστασιάδη.

«Προφανώς, στον καταμερισμό των καθηκόντων που απαιτεί το σχέδιο αποστασίας, στον Θέμο Αναστασιάδη ανατέθηκε η παραγωγή και διάθεση δημοσιογραφικών λυμάτων, καθήκον στο οποίο ειδικεύεται από καιρό», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το χυδαίο, όπως το χαρακτηρίζει, άρθρο του Θ.Αναστασιάδη.

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «αυτή τη φορά κατάφερε με το άρθρο του για τις κρεμάλες να φτάσει στα βάθη του φασιστικού οχετού και να βγάλει στην επιφάνεια ό, τι πιο απεχθές, διχαστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, δυσώδες μπορεί να συλλάβει μια διεστραμμένη, φαιά φαντασία. Όσο κι αν προσπάθησε εκ των υστέρων να καλύψει τις αναφορές σε κρεμάλες και τις σαφείς προτροπές σε αυτοδικία τα (διαδικτυακά) γραπτά μένουν».

Τέλος, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «θα ήταν μάταιο να καλέσει κανείς τους φίλους του της ΝΔ να πάρουν θέση. Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει. Τα άλλα δημοκρατικά κόμματα, όμως, οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την επέλαση των λυμάτων στην πολιτική ζωή».
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: