ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Άμεση αποστολή συνεργείων του ΕΛΓΑ στην Ηλεία


 

Άμεση επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ για τις νέες ζημιές που προκάλεσαν στις καλλιέργειες οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών σε περιοχές της Ηλείας, είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Όπως σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας  πρέπει έγκαιρα ο ΕΛΓΑ να αποστείλει αρμόδια συνεργεία για την πραγματοποίηση αυτοψιών και εκτιμήσεων σχετικά με τις καταστροφές που έχει υποστεί το φυτικό κεφάλαιο, δεδομένου ότι έχουν πληγεί για πολλοστή φορά, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, οι αγρότες της Ηλείας.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ δεσμεύθηκε εντός των επομένων ημερών , οπότε και θα περάσει το κύμα κακοκαιρίας να βρεθούν εκτιμητές του Οργανισμού στην Ηλεία για να καταγράψουν το μέγεθος των ζημιών.
«Είναι σημαντικό να γίνουν έγκαιρα οι εκτιμήσεις των καταστροφών της παραγωγής, ώστε να αποδοθούν άμεσα και οι αποζημιώσεις. Εμείς θα παρακολουθούμε το ζήτημα, προκειμένου οι αγρότες της Ηλείας, αλλά και όσων περιοχών έχουν πληγεί από πλημμυρικά φαινόμενα, να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την έκτακτη κατάσταση  που έχει δημιουργηθεί», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: