ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Εισαγγελέας για τη βεβήλωση του Μνημείου

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον εντοπισμό των δραστών που βεβήλωσαν το Μνημείο Ολοκαυτώματος, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.


Με έγγραφη εντολή προς την εισαγγελέα ποινικής δίωξης Δήμητρα Τσιαρδακλή, ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητεί από τη Διεύθυνση Ασφαλείας να διεξάγει επείγουσα έρευνα για να διαπιστωθούν αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις, όπως βλάβη επίσημων κοινοποιήσεων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διακεκριμένη φθορά, διατάραξη κοινής ειρήνης κ.ά.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, οι παραπάνω πράξεις είναι σε συνδυασμό με το νόμο για τη ρατσιστική βία, ενώ προς την κατεύθυνση του εντοπισμού των δραστών ζητείται να αξιοποιηθεί κάθε νομίμως διαθέσιμο τεχνολογικό μέσο (όπως βίντεο και φωτογραφίες).

«Να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους νοσταλγούς του σκοταδισμού που επιχειρούν να αμαυρώσουν με τον πλέον χυδαίο τρόπο την εικόνα της πόλης» ζητεί από τις Αρχές το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκφράζοντας τη «βαθιά θλίψη, την έντονη ανησυχία και την αγανάκτηση των Ελλήνων Εβραίων για την τρίτη κατά σειρά βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος της Θεσσαλονίκης που έγινε το βράδυ της 27ης Ιουνίου 2018».

Δεν υπάρχουν σχόλια: